A Riot Games munkatársai az elmúlt hetek statisztikái alapján döntöttek így.

A Valorant fejlesztőit a játék megjelenése óta több kritika is érte. Ezek egy része a fegyverek viselkedését érinti, leginkább a darálás témakörét érintve. Az elmúlt években ennek megfelelően a fejlesztők többször is finomítottak a Spectre vagy épp a Stinger SMG-ken. Úgy tűnik azonban, hogy az utóbbi viselkedésével továbbra sem elégedettek teljes mértékben. A belsős statisztikák azt mutatták, hogy kifejezetten OP lehet az első körökben, főleg a megfelelő kezekben.

Több szinten is nerfelik a Stingert!

Pénteken megérkezett PBE tesztszerverre a Valoran 6.03-es változata. Az adatbányászok hamar észrevették a turpisságot, így a fejlesztők sem titkolóztak többé. A fenti Tweetben néhány üzenet segítségével felvázolták, hogy mire is számíthatnak a játékosok. A hivatalos ágon már a 6.02-es frissítés keretein belül élesednek a változások. Nézzük is ezeket:

  • A Stinger árán növelnek a fejlesztők. A korábbi 950 kredit helyett immár 1100 kreditért vásárolhatjuk meg az SMG fegyvert.
  • A sebzés sem marad a régi. Jelenleg 0-20 méter között 27-et, majd 20 méter felett 25-öt sebez a fegyver. A frissítés után 0-15 méter között marad a 27-es sebzés, ám 15 méter felett már 23-as sebzéssel érdemes kalkulálni.

A frissítésre már nem kell sokat várnunk, ha minden a tervek szerint alakul, akkor február 8-án, magyar idő szerint 9 óra környékén élesednek a változások.

Borítókép: YT

Pazar skin is érkezik:

Instant buy? – Exkluzív, limitált késsel érkezik a Valorant VCT LOCK//IN

 

×