A karambit és pillangókés után a Xenohunter átdolgozott változatát szerezhetjük be.

Február 13. és március 4. között 32 Valorant csapat esik egymásnak São Paulo városában, Brazíliában. A játék legnagyobb offline összecsapását köszönthetjük a VALORANT Champions Tour 2023: LOCK//IN eseményben. A pénzdíjazás is említésre méltó, 500 ezer dollárért küzdenek meg a világ legjobb ötösei. A meccsek BO3 formátumban zajlanak majd, ám az elődöntők és a döntő BO5 lesz.

Az elmúlt években az ilyen nagyszabású eseményeket mindig megünnepelte a Riot in-game formában is. Az első VCT Bundle egy Vandal és egy karambit párosítása volt, míg a másodikban egy Phantomot és egy pillangókést zsebelhettek be a játékosok. A VCT LOCK//IN kapszula egy kicsit szegényesebb lesz, ám így is egy pazar késsel bővíthetjük a skinek listáját.

Nézzük is, hogy milyen exkluzív kozmetikai tárgyakra számíthatunk!

 

A kapszula február 8. és március 7. között lesz elérhető a játék in-game Store-jában. A bevétel 50%-a a VCT Partner csapatok zsebébe vándorol, így a vásárlással a kedvenc ötösödet is támogathatod közvetett módon. A kapszula tartalmaz Player Cardokat, Spray-eket, ám az ékköve egyértelműen a Misericórdia nevet viselő kés, melyet a fenti, rövidke videóban közelebbről is megtekinthetsz. Az alábbi színváltozatokat lehet majd feloldani RP pontokért:

  • VCT Americas (Zöld)
  • VCT Pacific (Kék)
  • VCT EMEA (Lila)
  • Valorant Champions Tour (Piros)

A kapszula áráról egyelőre nincs információ, ám a korábbi kések 5350 VP-ba kerültek, így érdemes ebben az árkategóriában gondolkodni.

Mit szólsz a késhez?

Elérkeztünk a szezon feléhez – Minden a Valorant East: Surge 3. hetéről

 

 

×