A DLSS már a böngészőben is kiteljesedhet.

Az Nvidia felskálázó megoldásai hamarosan új szintet érhetnek el. Korábban csak a játékok tudták kihasználni a DLSS-ben rejlő potenciált, ám ez napokon belül megváltozhat. Ráadásul olyan területen lép színre az Nvidia fejlesztése, melyet szinte minden RTX tulajdonos ki is aknázhat. A cég bejelentette, hogy hamarosan a Chrome és Edge felhasználók bekapcsolhatják az RTX Video Super Resolution névre hallgató okosságot.

A Google időközben le is szállította már a 110-es verziót, ám Nvidia oldalról is szükséges driveres támogatás. Várhatóan a hónap első felében érkezhet meg az új GeForce illesztőprogram, mely után pillanatok alatt bekapcsolhatjuk az újdonságot.

Nézzük is, hogy mit tud az RTX VSR!

A fenti videóban az Nvidia munkatársai egy YouTube videó keretein belül prezentálták a VSR képességeit. A kiragadott részletekből is kiválóan látszódik, hogy brutális módon képes feljavítani a videók minőségét. A fejlesztést várhatóan nem csak a Google videómegosztóján, hanem Twitch-en vagy épp streaming szolgáltatások nézése közben is bekapcsolhatjuk majd. Technikailag még a cég saját, Geforce Now megoldásán is javíthat az RTX VSR.

Első körben az RTX 30 és RTX 40 kártyák tulajdonosai élvezhetik a fejlesztést, ám később az RTX 20 széria is megkapja majd a támogatást. Most már csak a friss driverre kell várnunk, remélhetőleg az óriáscég minél hamarabb szállítja azt a felhasználók eszközeire.

Forrás: Videocardz

Ha már RTX:

Izzadjon az a PC! – Ezek lehetnek 2023 leggépigényesebb játékai

 

×