Egy népszerű Warzone streamer osztotta meg, hogy egy ilyen speciális fegyverkiosztással milyen végzetesen hatékony tudsz lenni a küzdőtéren.

Letaglózó loadoutra lelt egy ismert YouTuber a Warzone 2-ben: Metaphor bemutatta, hogy a kombináció nem csak halálos, még nevetségesen gyorssá is teszi a játékost a többiekhez képest – írja a Charlie Intel.

Forrás: ActiVision

A shotgunok persze mindig is népszerű fegyverek voltak a Call of Duty-ban és persze a WZ2-ben is azok maradtak, és ez nem véletlen, ahogy arra Metaphor is rámutatott. A Bryson 890-nel két szimpla lövés is elég lehet, hogy leszedd az ellenséget. Most, hogy küszöbön a Season 2, benne még több DMZ tartalommal, mutatunk egy jó kis loadoutot, amivel sikeres tudsz lenni:

 

A streamer a videón bevallja, hogy még őt is meglepte a fegyver elképesztő hatékonységa és gyorsasága, amit őrületesnek tart, hiszen tényleg kaszálni lehet vele. Íme:

  • Barrel: 18″ Demo Firewall
  • Muzzle: Bryson Improved Choke
  • Laser: Point-G3P 04
  • Stock: Sawed Off Mod
  • Guard: Demo Dropzone Pump

Metaphor megjegyzi, leginkább szólóban lehet hatékony ez a fegyver, míg a többszemélyes módokban, mint a Trios és a Quads, már nem feltétlenül ajánlja.

Ja, és ha ilyesmibe szaladnál bele, szólunk, hogy nem nálad van a hiba:

Botrányos Warzone 2 csalás jött: a teljes lobby-t kidobja a cheat, és még nevetnek is rajta

 

×