Olyan csalószoftvereket gyártó csapat adta ki minden idők talán legmocskosabb cheatjét a Warzone 2-höz, akiket már perel is az Activision.

Nagyon durva cheatet mutatott be nemrég az EngineOwning csalásszoftver-készítő csapata, melyet tavaly már beperelt az Activision, a teljes bevételt követelve. Azok, akik megvásárolják tőlük a szervergyilkos kiegészítőt (most kedvezményesen),

lelőhetnek egy komplett WZ szervert – kidobva abból minden játékost, így persze csapattársaikat és saját magukat is.

Forrás: EngineOwning

A teljesen céltalan, kizárólag mások bosszantására kitalált cheat semmilyen előnnyel nem jár azon kívül, hogy aki használja, röhöghet egyet a markában. A Gaming Bible – joggal – dühös szerzője szerint

az EngineOwning legújabb cheatje leginkább arra hasonlít, amikor egy durcás hülyegyerek csak azért is kárt okoz,

hiába koppint rá az orrára egy idősebb rokona. Ráadásul az egész tényleg nem szól másról, mint unalomból szemétkedésről, hiszen semmi haszna sincs abból, hogy például sorra falhoz vágja a tányérokat. Pontosan ilyen hülyegyereknek tűnik a hackercsapat, ezzel az ostobasággal:

 

A videón az EngineOwning játékon kívüli alkalmazását mutatják be, amint belép a Misc menübe, majd simán kiválasztja a Crash Server menüt, bekapcsolja, és BANG: minden jelenlévő játéka kifagy, még azé is, aki éppen most érkezik a küzdőtérre a levegőből.

Gratulálunk, nagyon jó vicc.

Reméljük, hogy a Warzone 2-re kiadott Ricochet csalásellenes szoftver mihamarabb kigyomlálja ezt a cheatet is, amivel ráadásul tényleg semmi előnyhöz nem jut csaló, hiszen ez nem regisztrált győzelem, csupán a többiek öncélú bosszantása. Senki ne lepődjön meg, ha kicrashel a játéka: valószínűleg egy csaló gondolja úgy, hogy ideje mindenkitől megválni.

Ez a csapat ráadásul gúnyosan teszi közzé a funkciót, hiszen egy mókus táncol a videóban. A csapat annak ellenére teszi mindezt, hogy tavaly januárban az Activision beperelte károkozásért és szerzői jogok miatt. Az úgy folyamatban van, tavaly szeptemberben arról lehetett hallani, hogy az Activision a teljes bevételt követeli a csaláskészítő csapattól.

Nem egy, nem kettő figyelmeztetést kaptak a hackerek, hogy ebből baj lesz:

A teljes bevételt követeli a Warzone csaláskészítőktől az Activision

 

×