Az Activision folytatja a pereskedést a Warzone egyik legismertebb csaláskészítő csapata ellen, a teljes bevételt akarják.

Tudjuk jól, hogy vannak olyan játékosok, akik azt hiszik, hogy az Activision semmit nem kezd a csalókkal és a csalások készítőivel. Főleg azért is gondolják újabban ismét ezt, mert a Modern Warfare 2 bétája alatt is megjelentek a csalók. Nos, ez a feltevés egyáltalán nem igaz, ha figyelembe vesszük, hogy az Activision komoly pert indított egy csalásokat készítő csapat ellen, akik rengeteg pénzt kerestek.

A RICOCHET elindítása mellett az Activision 2022 januárjában pert indított az egyik leghírhedtebb Call of Duty csalásszoftver-készítő csapat ellen.

Azóta a pereskedés folyamatosan zajlik, a maga menetében. Most az Activision azt kéri a bíróságtól, hogy az kötelezze EngineOwning csapatot arra, hogy a teljes bevételt adják át a CoD kiadójának.

 

A per során az Activision közben azonosította a céget és annak tulajdonosait is, arra kérve a bíróságot, hogy állítsa le a csalószoftverek eladását, és küldje el „az Activision jogait sértő fájlok másolatait”.

A legnagyobb követelése azonban az Activisionnek az, hogy a csalók adják át a teljes bevételt a kiadónak, mivel azzal az összeggel gyakorlatilag megkárosították a Warzone készítőjét. A csalásokkal ugyanis a Warzone olyan károkat szenvedett, ami miatt hatalmas bevételtől estek el.

A RICOCHET anti-cheat a Modern Warfare 2-ben és a Warzone 2-ben is elérhető lesz a megjelenéskor, ám azt már most lehet tudni, hogy ez nem feltétlen nyújt biztos védelmet a csalók ellen. Éppen ezért a fejlesztők most egy „frissített és továbbfejlesztett” verziót ígérnek.

Ezt láttad már?

Ellepték a csalók a Modern Warfare 2 bétáját

 

×