A január 20-i kibertámadás eredményeképpen a támadók megszerezték a Riot Games több fontos tulajdonának a forráskódját is, a hackerek az adatokért cserébe 10 millió dollárt követeltek a kiadótól.

A január 20-i kibertámadás eredményeképpen a támadók megszerezték a Riot Games több fontos tulajdonának a forráskódját is, a hackerek az adatokért cserébe 10 millió dollárt követeltek a kiadótól. A Riot Games mindamellett, hogy megpróbálta feljavítani biztonsági rendszereit, továbbra is fenntartotta a League of Legends, a Teamfight Tactics és a Legends of Runeterra szolgáltatásokat. Bár a játékok visszatérhettek a játékba, a League fejlesztői el kellett, hogy ismerjék, a közelmúlt eseményei rányomták a pecsétjüket a Clashre.

A közösségnek feltűnt, hogy csak egy játékbeli torna volt a a 2022-es világbajnokság óta, így aggodalommal közelítették meg páran a kényes témát. A Riot pedig most végre nyilatkozott a League subredditjén a Clash állapotáról és jövőjéről.

A Riot egyik fejlesztője, Riot Riru kifejtette, hogy a social engineering támadás óriási hatással volt a közelgő Clash-dátumokra. Riot Riru hozzátette, hogy a rendszert érintő hivatalos frissítés a 13.3-as javítással érkezik, mivel általában ez a legjobb módszer az ilyen fontos információk megosztására.

So, what happened to Clash? from leagueoflegends

Bár Riot Riru nem vázolt fel konkrét dátumokat, bejelentette, hogy március első hétvégéjén jöhet az év első Clash tornája.

„Most kaptam a hírt, hogy talán március első hétvégéjét lőhetjük be legkorábban, de őszintén szólva ez még nem 100%-os, ezért kérem, ne vegye senki se készpénznek. Kérjük, adjatok nekünk még néhány napot, hogy dolgozzunk a probléma megoldásán és ígérjük, amint megbizonyosodunk arról, hogy pontosak a dátumok, hivatalosan is közölni fogjuk” – jelentette be Riot Riru.

Így tehát azoknak, akik már nagyon nem bírják Clash nélkül, sajnos még egy ideig össze kell szorítaniuk a fogukat, ugyanis márciusnál előbb nagy valószínűséggel nem tér vissza a közkedvelt játékmód.

Ezt olvastad már?

Ennek az alsóösvényes duónak van most a legurvább győzelmi aránya

 

×