Liberty City rajongóknak köszönhetően egy másik játékban tér vissza, és igazán kimaxolja a Grand Theft Auto 3 ikonikus helyszíneit.

A Cities: Skylines egy igazi csemege azok számára, akik szeretnek virtuálisan városokat építeni. A játék egyébként ebben a kategóriában nem csak népszerű, de olyan részletes is, hogy egy kis kreativitással, kitartással és sok-sok szabadidővel már létező városokat is lehet benne modellezni. Most egy játékos úgy döntött, hogy a GTA 3-ból ismert Liberty City-t újraalkotja újra a városépítőben.

Így néz ki Liberty City a Cities: Skylines-ban.

A Redditen Structurial nemrég tett közzé egy videót, ami Liberty City-t mutatja be a Grand Theft Auto 3-ból. Olyan ikonikus városrészeket láthatunk egy teljesen más játékban lemásolva, mint a Saint Mark’s, a kínai negyed és a Red Light District. Ami ennél sokkal lenyűgözőbb, hogy a játékban minden GTA 3-ból ismert autó is megjelenik. A kommentelőknek persze nagyon tetszik a dolog, sőt pár azt is írták, hogy a város jobban néz ki itt, mint a GTA 3 felújított változatában.

 

Ha így nem működne, a videót a Youtube-on is megnézheted:

 

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de a videó megnézése után kedvem lett GTA-t játszani. Ki tudja, talán később megkapjuk Vice City-t is a Cities-ben: Skylines-ban.

Ezt láttad már?

Sokkal közelebb lehet a GTA VI megjelenése, mint gondoltuk

 

×