Újabb réteget vonzana be az óriáscég.

Már 2022 nyarán felröppentek az első pletykák, hogy a Fortnite fejlesztői egy új kameranézeten dolgoznak. Értelemszerűen nem egy MOBA-hoz hasonló felülnézetre kell számítanunk, a klasszikus lövöldék FPS kameráját tesztelgették az Epic mérnökei. Az építéstől mentes, Zero Build mód sikerei után nem volt kérdéses, hogy évekkel a játék megjelenése után is sikerülhet új felhasználókat bevonzania a címnek.

Talán éppen ez a Zero Build mód teremtette meg a megfelelő feltételeket. Az alap, régi játékmódokban túl nehézkes lenne az építés, hosszútávon pedig akár enyhe rosszulléteket is okozhatna a sok forgás, ugrálgatás. Az új módokban azonban a lövésen van a hangsúly, melyhez kifejezetten passzolhatna az FPS nézet.

A legutóbbi frissítés után megpillanthatjuk a nézet jelenlegi állapotát!

A kedden megérkezett Fortnite v23.30 után több leaker is jelezte, hogy változtak a több mint fél éve érintetlen „FPP – First-Person Perspective” fájlok. Úgy tűnik, hogy a tavaly nyári első teszt után az Epic Games szakemberei a háttérben folyamatosan csiszolták a fejlesztést. A fenti videóban néhány másodperces bepillantást nyerhetünk a belső nézetes kamerába.

Nem titok, hogy nincs még teljesen kész az FPS nézet. Ennek ellenére a támogatott fegyvermodellekkel kifejezetten használhatónak néz ki ez a félkész verzió is. Végre értelmet nyerhetnek a wrapek is, illetve megérkezhetnek a szintén régóta pletykált Charmok is. Az új kozmetikai kategória szép kis pénzt hozhatna az Epic konyhájára, miközben az Outfitek sem tűnnének el a süllyesztőbe, hiszen a TPS/TPP mód továbbra sem kerül ki a játékból. Remélhetőleg Season 2-ben már élesben is elrajtolhat az új kameranézet.

Te játszanád a Fortnite-ot FPS módban?

Ezzel a zseniális játékkal csak a Netflix-előfizetők játszhatnak – és INGYEN

 

×