Sajnos nem egyszer fordult már elő, hogy egy FUT lap egyik pillanatról a másikra használhatatlannak tűnt.

Sajnos nem egyszer fordult már elő, hogy egy FUT lap egyik pillanatról a másikra használhatatlannak tűnt. Ez természetesen lehet „placebo-hatás” is, de nagy valószínűséggel az EA Sports, vagyis a játék fejlesztőcsapata nerfeli a lapokat. Ennek egyszerű az oka, ha azt érezzük, hogy gyenge a csapatunk, megnyitjuk a pénztárcánkat és megpróbálunk nyitni valamit az új promóból, annak a reményében, hogy az majd segít kievickélni a mocsárból.

Nem ez az egyetlen játék, amiben ilyesmi megtörténik, ám abból a szempontból, hogy ezekért a kártyákért sokan pénzt adnak, sajnos elég kellemetlen jelenségről van szó. Hab pedig a tortán, hogy a fejlesztők nyíltan sosem közlik az ilyesmit a játékosokkal.

Most úgy tűnik, hogy a legújabb „titokban gyengített” kártya a nem is olyan rég megjelent Flashback Pogba. Az Attribute Details menüpontban magasabb Reactions értéket lehet látni, mint a játékban.

FB Pogba’s “Reactions” are different on his mini card and on his “Attribute Details” page from FIFA

Mint kiderült, a FIFA 23 WebApp összességében nem működik jól, a speciális lapok esetében az alap kártya attribútumait listázza, ez egy egyetemes hiba, így nem is nagyon érdemes vele azon felül foglalkozni, hogy a fejlesztőknek javítaniuk kellene a vizuális hibát. Az azonban rettenet kellemetlen, hogy a játékon belül más statokkal dolgoznak a lapok, mint az hirdetve van. Jelenleg csak és kizárólag Pogba esetében történik ez meg, vagyis valami bónusz turpisság bújik meg a háttérben.

Az EA Sports még nem reagált az esetre, remélhetőleg a napokban nyíltan kommunikálják majd, hogy egészen pontosan mi történt Pogba lapjával.

Ezt olvastad már?

Érdekes Flashback SBC a láthatáron, sokat számíthat az EA Sports döntése

 

×