A héten kiderült, Coutinho lesz a Future Stars promó zászlóvivője a Swaps menüpontban.

A héten kiderült, Coutinho lesz a Future Stars promó zászlóvivője a Swaps menüpontban. Ez összességében jó a játékos rajongóinak, de az esemény szempontjából meglehetősen furcsa és kellemetlen. A 3 swapos garantált Future Stars pakkon kívül egyetlen Future Stars játékos sincs a lehetőségek között.

Viszont a mai nap kiderült, hogy jön egy érdekes Flashback kártya hamarosan a FIFA 23-ba. A forrásfájlok alapján Jorginho, az olaszok trófeahalmozó középpályása kap hamarosan új lapot, amit SBC-ként bárki megszerezhet magának.

 

Természetesen nem ez az érdekes, hanem az, hogy a mai nap hivatalosan is Arsenal játékos lett Jorginhoból, így az EA Sportsnak most újra kell terveznie a programot.

Egyébként könnyen lehet, hogy a süllyesztőben végzi végül a kártya, nem ő lenne az első ilyen lap a FIFA játékok történetében. Azt hinnénk, hogy annyi csak az egész, hogy lecserélnek egy Dynamic képet, aztán egy új címert pakolnak az olasz zászló alá, de a jogi osztálya a kanadaiaknak valószínűleg másképp látja.

Mindazonáltal jó lehetőség is ez, pláne az Arsenal szurkolóknak, ugyanis az új Flashback lehet az első valamirevaló Jorginho lap az új klubjában, ha végül tényleg megjelenik.

Ezt olvastad már?

Furcsa lapdizájnt kapnak a FIFA 23 Future Stars lapjai

 

×