Hihetetlen, hogy minden évben talál egy promót, amibe beleerőszakolhat egy Coutinho lapot az EA Sports.

Hihetetlen, hogy minden évben talál egy promót, amibe beleerőszakolhat egy Coutinho lapot az EA Sports. A brazil középpályás a liverpooli évei óta nem tud maradandót alkotni, vagy lehorgonyozni egy csapatnál, ám most úgy tűnik, hogy az Aston Villában legalább eljátszogat. Sajnos már árnyéka régi önmagának, a Barcelonában töltött időszak biztosan nem tett jót az önbecsülésének.

Viszont, ami még talán annál is röhejesebb, hogy megint kapunk egy speciális Coutinhot, az az, hogy a Future Stars promó egyik zászlóvivője lesz, annak az eseményé, ami a feltörekvő fiatal csillagokat helyezi reflektorfénybe.

 

Mint kiderült, ismét lesz Swaps, vagyis gyűjthetünk Future Stars tokeneket, hogy azokat csomagokra, vagy éppen játékosokra válthassuk. Az egyik ilyen beváltható játékos Coutinho Moments lapja lesz, ami azt az időt idézi majd, amikor a brazil szervező volt fiatal, tehetséges pályakezdő.

Azt még nem tudni, hogy mennyi tokenbe fog kerülni, de az biztos, hogy játékon belül egy kiváló középpályás lesz majd. Jóval jobb, mint amit a valóságban produkál mostanában!

Ezt olvastad már?

Hivatalos statokat kapott TOTY Haaland – Nem vagyunk elragadtatva

 

×