Erősnek persze erősnek néz ki, viszont a Face Statok alapján bőven lehetne jobb is.

Múlt héten ismét közösségi szavazást indított az EA Sports, méghozzá ezúttal is Team of the Year témában. Most arról kérdezték a nagyérdeműt, hogy kivel szeretnék 12-re bővíteni a speciális keretet. Erre egyébként minden évben sort ejt a kanadai cég, ezzel még tovább növelve a hype-ot a teljes keret megjelenése előtt.

Három kifejezetten erős név, Cancelo, Valverde és Haaland került a szűkített listára, s a játékon belül lehetett szavazni a kedvencünkre. Mindhárom játékos Loan Gold kártyát kapott a játékban, mi pedig amelyiket választottuk, amellett tettük le a voksunkat.

Végül kiderült, hogy Erling Haaland, a Manchester City kiválósága lesz a FIFA 23 Team of the Year csapatának 12. játékosa!

Ugyan a teljes TOTY keret már tegnap este óta nyitható a FIFA 23-ban, a 12. játékos csak ma este 19 órakor kerül a csomagokba. Innentől kezdve De Bruyne mellett egy Erling Haaland is erősíti a Premier League-et, érdemes darálni a Premium Upgrade-eket.

Na, de milyen statokkal fog érkezni? – adja magát a kérdés, s szerencsére FUT Sheriff és CriminalFIFA már meg is válaszolták. A forrásfájlok közül előkaparták az infókat, s elkészítették Haaland várható kártyáját.

Erősnek persze erősnek néz ki, viszont a Face Statok alapján bőven lehetne jobb is. Megnéztük, hogy ez a 96-os verzió hogyan mutat a tavalyi Honorable Mentions Haaland mellett, a különbség pedig alig látható, holott utóbbi 92-es volt csupán.

Mivel Haalandról beszélünk, így nagy valószínűséggel drága lesz a piacon a kártyája, hát még akkor, ha esetleg kap Weak Foot, vagy Skill Moves Upgrade-et is a fejlesztőktől.

Ezt olvastad már?

Jön a kompenzáció! – Többen garantált TOTY lappal gazdagodhatnak hamarosan

 

×