A héten már nyithatók voltak az új Team of the Year tartalmak, ám az EA Sportshoz híven volt, amikor döcögött a projekt.

A héten már nyithatók voltak az új Team of the Year tartalmak, ám az EA Sportshoz híven volt, amikor döcögött a projekt. Amikor éppen a védő játékosok voltak a csomagokban, a betárazott pakkok elkezdtek rosszul működni, így volt, hogy a lapok régi kiadásait kezdték szórni. Ez persze jól jött azoknak, akik TOTY-t vadásztak, az EA-nek kevésbé, ugyanis most dolgozhatnak a javításon.

Egészen konkrétan Courtois TOTY kártyája volt furcsán kódolva, hol felbukkant, hol pedig nem. Így voltak, akik jól jártak, ugyanis Player Pickekből például a Gold kiadást nyitották, így a kompenzáció után ezek TOTY-vá fognak válni.

Érdemes a nagyobb promók esetén figyelni a fórumokat, ugyanis, ha egy ilyen hiba fennáll, hiba lenne nem kihasználni. Egy Gold Courtoist sokkal könnyebb nyitni, mint egy TOTY-t, hiszen máshogy vannak súlyozva. Ugyan ez történt anno Eriksen FUT Fantasy lapjával is, aminek eredetileg SBC-ként kellett volna megjelennie, ám az EA Sports egy hiba folytán lecserélte a Gold lapokat az új speciálisra. Voltak, akik Quick Sell Recoverynek köszönhetően kaparták elő a dán lapjait, vagy csak simán elnyitottak mindent, mert 82-es súlyozása volt. Az eredmény: hatalmas profit.

Így tehát, ha akkor nyitottál Gold Courtoist, amikor annak már TOTY-nak kellett volna lennie, semmiképpen se daráld el a tartalmat, ugyanis hamarosan kapsz helyette egy TOTY verziót!

Ezt olvastad már?

A FIFA olyan rossz, hogy a foci szabályait sem érti

 

×