Kedden el is startol az esemény.

Az Epic Games nem ismer tréfát, ha a Fortnite kollaborációkról van szó. Kis túlzással az összes nevesebb kiadóval és óriáscéggel kapcsolatban áll, beszéljünk a Disney-ről, a Marvelről vagy épp a Microsoftról és a Sony-ról. 2022 nyarának második felében az egyik legismertebb anime, a Dragon Ball szereplői is megérkeztek a játékba.

Úgy tűnik, hogy kifejezetten jövedelmező lehetett ez az együttműködés. Ám butaság lenne azt hinni, hogy ezért nem tettek meg mindent a fejlesztők. A kozmetikai tárgyak mellett rengeteg in-game küldetés és jutalom is várta a játékosokat. Ezek egy része ráadásul teljesen ingyenes is volt, így a játékra keveset költő réteg is kiélhette rajongását Fortnite-ban.

Kedd délelőtt érkezik a második adag!

A Fortnite hivatalos fiókján délután 4 óra környékén egy sejtelmes teaser kép jelent meg. Szerencsére a képen látható járgány és a Dragon Ball logó hamar elárulta, hogy mire is készülhetnek a játékosok. A holnapi Fortnite frissítéssel érkeznek az újdonságok a fájlokba, így jelenleg sajnos az adatbányászok sem tudják hasznosítani képességeiket.

 

Shiina, a veterán leaker az alábbi karakterek eljövetelét jósolta:

  • Broly
  • Son Gohan
  • Piccolo
  • Egy női karakter

Ebből kettőt már meg is erősítettek a Twitter bejegyzésének megszületése óta, Son Gohan és Piccolo 99.99%, hogy tiszteletét teszi a játékban. Nagy eséllyel ezúttal sem maradunk küldetések nélkül, ahogy az ingyenes ajándékok és in-game tárgyak is borítékolhatóak.

Marketingből jeles:

WUT? – Hirtelen Kratos óriási Leviatán fejszéje csapódott a járdába

×