Szerencsétlen fordulat következett be a meccsen.

Manapság nincsen játék bug és különféle hibajelenségek nélkül. Ez alól nincs kivétel, így a Call of Duty: Modern Warfare II játékosok is rengeteg problémába ütköznek a mindennapok során. Szerencsére a fejlesztők aktívan figyelik a visszajelzéseket. Úgy tűnik, hogy a Season 2 kiváló példa lehet erre, hiszen csupa olyan változtatás érkezett, amely a közösség nagyobb részének kedvez.

Míg az átlagos játékosok számára a fenti bugok maximum egy-egy public match elvesztését jelentik, addig komoly versenyeken már nagyobb tétje van. Egy-egy elveszített mérkőzésen súlyos dollárok múlhatnak, melyek a kompetitív versenyzők életére is hatással lehetnek. Kifejezetten idegőrlő lehet, ha pont egy döntőben szaladnak bele ilyenbe a csapatok.

Ezúttal a ColosseumCrew győzteséről döntött egy hibás ajtó!

Szerencsére a ColosseumCrew által szervezett kupa az amatőr kategóriát képviseli, ám így is több mint 16000 dollár osztottak ki az elmúlt években. A döntőben épp El Asilo pályáján zajlott a BO5 formátumú összecsapás, amikor a fenti videóban látható események megtörténtek. AnthoJr berúgta az ajtót, az Adam nevet viselő játékos karaktere pedig a szobán átrepülve eliminálódott.

A kommentátorok sem tudtak szóhoz jutni, hiszen egyértelmű volt, hogy valamilyen in-game bug okozhatta a komikus eseménysorozatot. Jogosulatlan előnyszerzéshez jutott így az egyik csapat, még ha teljesen önhibájukon kívül történt az eset. Ahogy az sem titok, hogy elég egy ilyen mozzanat ahhoz is, hogy kizökkentse a játékosokat egy jól felvett ritmusból. Season 2-ben érkezik a hivatalos Ranked mód, remélhetőleg az ilyen jellegű hibákra is kiemelten odafigyelnek majd a cég szakemberei.

Pár nap és érkezik – Minden, amit az új Warzone 2 pályáról tudni lehet

 

×