Két hét választ el minket az új frissítéstől.

Verdansk, az első Warzone 2 pálya mindenki szívét megdobogtatja a mai napig. Több formában is létezett az elmúlt években, de valahogy ez áll legközelebb a játékosokhoz. Szintén kiemelendő a 2020 végén megérkezett Rebirth Island. Kisebb mérete tökéletes terepet adott a dinamikusabb meccseknek, az izgalmasabb tűzpárbajoknak. Az idők során aztán két további pályával bővült az eredeti kliens felhozatala.

Verdansk helyére a Vanguard integráció után nem sokkal megérkezett Caldera, míg a Warzone 1 utolsó igazi hónapjaiban megkaptunk egy második kisebb pályát is. Fortune’s Keep alig pár hónapig élvezhette a rivaldafényt, hiszen novembertől már csak és kizárólag Caldera érhető el a régi kliensben. A Warzone 2-ben jelenleg Al Mazrah térképén harcolhatunk, ám alig két héten belül ez megváltozik.

Nézzük is, hogy mit tudhatunk jelenleg az érkező Warzone 2 pályáról!

A pálya felépítése

A feltételezett pályáról már 2022 decemberének elején érkeztek képek. Az első időszakban a közösség egyértelműen kamunak gondolta a térképet, hiszen a fejlesztők korábban 2023 nyarára ígérték csak a második Warzone 2 pályát. Akkor kezdett gyanússá válni a történet, amikor az Activision Redditről és Twitterről is elkezdte írtani a pálya képét tartalmazó bejegyzéseket. Ennél több megerősítés nem is kellett a közösségnek, hogy itt bizony egy valós pályarajzról beszélhetünk.

A fenti képen a decemberben kiszivárgott pályafelépítést láthatjuk. Könnyen lehet, hogy azóta változtatott rajta az Activision, ám alapvetően az alábbi helyekre érdemes majd felkészülnünk:

  • Greenhouses
  • Apartments
  • Water Treatment
  • Residential
  • Shipwreck
  • Power Plant
  • Castle
  • Port
  • Town Center
  • Industrial Ruins
  • Beach Club

Az továbbra sem tudjuk, hogy milyen módon kapcsolódik a Warzone 2 történetéhez a pálya. Néhány játékos Al Mazrah pályáján kiszúrt egy kisebb szigetet a távolban, ám könnyen lehet, hogy teljesen más körítéssel debütálhat a friss térkép.

Milyen játékmódokra számíthatunk?

A fejlesztők megerősítették múlt héten, hogy a pályával együtt visszatér a Resurgence játékmód is. A Resurgence egy igazán dinamikus, pörgős játékmód , melyben a játékosoknak lehetőségük van újraéledni, anélkül hogy megjárnák a Gulagot. A fenti kép alapján körülbelül 50 játékosra tervez az Activision. Ha igaz a fenti képen található leírás, akkor DMZ módban is viszontláthatjuk a pályát, illetve a Modern Warfare II rajongók 24v24 Ground Wap helyszín képében élvezhetik a friss helyszínt.

Az érkezés pontos időpontja

Az eredeti tervek alapján február elsején kellett volna debütálnia a második közös Warzone 2 és Modern Warfare II szezonnak. A fejlesztők azonban tájékoztatták a közösséget, hogy két hetes csúszással érkezik csak a következő, nagy frissítés. Ennek megfelelően február 15-én, feltételezhetően a kora esti órákban érkezhet a Season 2 és vele együtt az új, kisebb pálya is. 

Te várod az új pályát? Verdansk visszatérése sem elképzelhetetlen:

Valami baj van a vallatással a Warzone 2-ben – ez most akkor bug, vagy sem?

 

×