Furcsa dologra lettek figyelmesek a játékosok a Call of Duty Warzone 2-ben: így lehet halálos meglepetés az ellenség vallatása.

Kissé alulértékelt, közben rendkívül hasznos újdonság a Warzone 2-ben az „interrogate”, amikor egy frissen lelőtt ellenfél fölé állva még „kivallathatod” a karaktert arról, hogy a mapon merre tartózkodnak a csapattársai. A többiek ilyenkor kapnak egy-egy markert, így simán a nyomukba eredhetsz a vallatás végeztével – kivéve, ha közben az ellenfél magához tér és agyonlő – figyelmeztet a Dexerto. Komoly vita alakult ki a gamerek között arról, hogy ez most bug, vagy sem:

self-revived while being interrogated from CODWarzone

Az érvelők legnagyobb része szerint újabb szarvashiba történt, ugyanis ha a vallatás pillanatában az ellenséges csapat teljesít egy Most Wanted szerződést, akkor a földön fekvő tag magához tér és már agyon is lőheti a vallatást végző játékost.

Forrás: ActiVision

Elég abszurdnak tűnik ahhoz, hogy javítandó buggá minősítsék, de a közösség más tagjai úgy vélik, nincs szó hibáról. Ők a fenti videó alapján úgy vélik, csak elindult az újjáéledő animáció, aminek a folyamata nem áll le akkor sem, ha éppen vallatják a karaktert. Te mit gondolsz? Jártál már így? Írd meg a kommentben a cikk Facebook-bejegyzése alatt!

Mondjuk van, mikor semmi kétség, hogy hibát látunk:

Újabb röhejes bug a Warzone-ban: így vezess teherautót a víz alatt

 

×