Ez a jármű nem süllyed a tengerfenékre, inkább víz alatt is vezethető a Warzone 2-ben! Halmozza a hibákat az Infinity Ward.

Itt a legújabb, immár kifejezetten kacagtató bug, ami az Infinity Ward gyártásában készült free-to-play Warzone 2.0-ban került felszínre. Pontosabban bukott a víz alá. A korai Cyberpunk 2077 nevetséges hibáit idéző pillanat akkor következik be, amikor teherautót kapunk a hátsónk alá, és azzal valamiért mély vízbe hajtunk. A kocsi nem hogy nem süllyed le a fenékre, vette észre a GameRant,

még tovább is vezethetjük a víz alatt!

Forrás: Infinity Ward

A 2020-as Call of Duty: Warzone folytatása hiába lenne remek – például az Escape from Tarkov-inspirálta DMZ móddal és a megújult csevegővel -, ha az örömünket nem vágná haza időnként egy-egy népszerűtlen játékmenet-vezetési probléma, vagy bug. Úgy tűnik, hogy a gyártó Infinity Ward a saját sikerének legnagyobb akadálya, mert a hibák nélkül egy igazán remek, élvezetes game-et kaptunk volna. A bugokat ugyan folyamatosan javítják, de ettől még frusztrálók – főleg ha Al Mazrah legmélyebb pontjait akár így is megismerhetjük:

If you drive into water at this spot in Warzone 2.0 with this truck you’ll be able to drive under and not drown from CODWarzone

A játék alig két hónapja fut, de még mindig olyan érzésünk van, mintha a bétatesztelés folyna. Furcsa, hogy mindössze ennyit idő telt el a rajt óta, de máris egyre többen várják az erre az évre ígért Season 2-t, mondván: hátha abból már eltűnnek a most szó szerint hemzsegő hibák.

Máris itt az újabb bug, pedig a minap még ezen bosszankodtunk:

Már lőni sem lehet!? – Érthetetlen Warzone 2 bug teszi tönkre a meccseket

 

×