Egyre siralmasabb állapotban a battle royale cím.

A Warzone 2 legutóbbi frissítése óta bizony eltelt már néhány nap. Az ünnepi időszakban a fejlesztők sem dolgoztak, talán ezen a héten érkezhet néhány javítócsomag. Szükség is lesz ezekre, hiszen december második felében rengeteg új hiba bukkant fel. Néhány játékos a Gulagot nemes egyszerűséggel kihagyja visszatérés előtt, míg mások a falakban bujkálva ölik meg ellenfeleiket.

Úgy tűnik, hogy az Activision battle royale címe még mindig tud meglepetést okozni. Amikor azt hittük, hogy a játék egyik alap mechanikáját befolyásoló revive bug után nincs lejjebb, ránk cáfolt a Warzone 2. Ezúttal egy olyan hibajelenség ütötte fel a fejét, mely szó szerint a lövésben akadályozhatja a játékosokat. Egy TPS/FPS cím esetében nem sok kellemetlenebb dolog van.

This game fucking sucks. Gun disappears and munitions box couldn’t be hit ruining our best game of the night from CODWarzone

A felhasználók kezéből eltűnnek a fegyverek!

Az elmúlt napokban többen panaszkodtak, hogy nem egyszerűséggel a fegyvereik semmivé válnak. Szerencsére a hétvégén sikerült lencsevégre kapni a bugot, így talán a fejlesztők is el tudnak indulni a debug útján. A videó feltöltője  elárulta, hogy az este egyik legjobb meccsét tette tönkre a hiba, ráadásul még a munition box sem működött megfelelően. A kommentelők között többen is hasonló jelenségről számoltak be, így még azt sem mondhatjuk, hogy egyedi problémáról lenne szó. Remélhetőleg az Activision a héten legalább egy hotfixet tartalmazó csomagot publikál, hiszen egyre használhatatlanabb állapotba kezd kerülni a játék.

Borító: YT

Szinte csalással is felér a Warzone 2 legjobb hangbeállítása

×