Már a knockolás sem a régi.

November 16-tól a Warzone 2.0 mellett egy új játékmód is bővíti a Call of Duty felhozatalát. A DMZ a COD világának és az Escape from Tarkovnak a szerelemgyereke, a cél a túlélés, miközben AI és valós ellenfelekkel is meg kell küzdenünk. Nincs respawn, nincs újraéledés, ha meghalunk, akkor oda az egész felszerelésünk. Éppen ezért kritikus lehet egy olyan hiba, mely akár a játékos virtuális életébe is kerülhet.

A közös játékmotornak köszönhetően Warzone 2-ben is előfordulhat a lentebb kifejtett bug, ám ott talán kevesebb tétje van. A játékosok ez elmúlt napokban többször is jelezték, hogy valami nem stimmel a revive-val, ám végre videós bizonyítékkal is alátámaszthatják.

Dude stuck in downed position after dying and being revived. We were finally able to figure a way out of the Glitch. #DMZ glitches are great. from CODWarzone

Lehetetlen felszedni csapattársainkat?

Az elsőre meglehetősen viccesnek tűnő videóban kiválóan megpillantható a bug. A földön fekvő játékost hiába próbálják felkapni a csapattársak, továbbra is csak csúszik-mászik knockolt állapotban a padlón. Rengeteg próbálkozás után végül sikerült életet lehelni a kiütött játékosba.

Sajnos ultimate megoldás nincs a hibajelenségre, így nagy eséllyel csak a folyamatos próbálkozás marad, mind opció. Ha szerencsénk van, akkor visszatérhet az élők közé a knockolt bajtárs, ha nincs, akkor talán búcsút is mondhatunk a megszerzett lootnak és egyéb jóságoknak. Remélhetőleg a fejlesztők továbbra is aktívan figyelik a játék közösségi csatornáit, az elmúlt 1-2 hétben rengeteg új hiba került napvilágra.

Ez vár ránk idén:

Új pályák, mobilkliens, DLC? – Ez vár ránk 2023-ban Call of Duty fronton

 

×