Elkerülhetetlen lehet a nerf?

A Warzone és Modern Warfare II fejlesztői csütörtökön egy meglehetősen tartalmas blogbejegyzéssel készültek. Konkrét adatokkal nem szolgáltak, de átfogó képet adtak arról, hogy mire számíthatunk a második közös szezonban. Ahogy azt sejteni lehetett, mind a szezon elején, mind pedig a közepén készülhetünk fegyverbalanszra. A nerfek, buffok ezúttal is elkerülhetetlenek, mindkét játékmódban átrendeződhetnek az erőviszonyok.

Azt szinte 100%-os bizonyosággal ki lehet jelenteni, hogy az RPK és Fennec 45 párosát gyengíteni fogja a Raven Software. Az elmúlt hónapokban ők uralták a Warzone 2 metáját, így is csoda, hogy idáig érintetlenek maradtak. Éppen ezért a rutinos rókák már előre felkészülve várják a február közepén esedékes Season 2 startját.

Mutatjuk, hogy melyik fegyver lehet az RPK alternatívája!

Természetesen kategórián belül érdemes nézelődnünk, kimondottan jóra sikerültek a Warzone 2-ben az LMG fegyverek. Warzone_Loadout választása a Sakin MG38-ra esett. Nem véletlenül, hiszen már most is felveszi a versenyt az RPK ellen. Kiváló sebzés és szinte nulla visszarúgás jellemzi a bestiát. Az ajánlott kiegészítők listája a következő, a fenti képen a Weapon Tuning értékeket is leolvashatjuk:

  • Muzzle – ZLR Talon 5
  • Barrel – 20″ Bruen Silver Series
  • Underbarrel – WL 55
  • Optic – AIM-OP V4
  • Laser – FSS OLE-V Laser

Ha minden a jóslatok szerint alakul, akkor a Sakin MG38 lehet február második felében az úr Al Mazrah pályáján. Nem szabad azonban elfelejtenünk, hogy érkezik a kisebb pálya is, így a Warzone 2.0 ajánlott fegyvereit két részre kell majd bontanunk.

Kellemes próbálgatást kívánunk!

Szavazások, öt új fegyver és Ranked – Íme a COD MW II második szezonja

×