A fejlesztők ismertették az előzetes terveket.

Csütörtök hajnalban megérkezett COD fejlesztői blogbejegyzése, mely nem csak a Warzone és DMZ módokat érintette. Részletekbe a Modern Warfare II kapcsán sem bocsátkoztak az Actvision munkatársai, ám több pontban is ismertették a terveket. Ezek egy részét korábban már elárulták, ám találkozhatunk teljesen új információkkal is.

Nézzük is, hogy mi vár ránk a Modern Warfare II második szezonjában!

Hangok

A fejlesztők már az első szezonban is próbálták finomítani a hangokat és effekteket, mely tovább folytatódik a második szezonban. A korábban kikapcsolt, hibás fejlesztéseket átdolgozták és alaposan kitesztelték, így Season 02-ben sokkal kellemesebb hangokra készülhetünk.

Perkek

A fejlesztők a felhasználói visszajelzések alapján megváltoztatták, hogy mikor juthatunk hozzá a bonus és ultimate perkekhez. Korábban megszerezhetjük ezeket, így a sokak által kritizált Ghost Perket is előbb birtokba vehetjük.

Fegyverek

Ahogy arra számítani lehetett, ezúttal sem ússzuk meg nerfek és buffok nélkül. Season 02-ben ráadásul öt újonc is bővíti az eddigi felhozatalt, igazán izgalmas szezonnak nézhetünk elébe.

Hardcore

Visszatér a Hardcore mód, lecserélve a jelenlegi Tier 1 playlistet. A különbségek pontos listája nem ismert, remélhetőleg erre is választ kapunk hamarosan.

Playlistek

  • Visszatér a Valentin-napi playlist
  • Több új módra is készülhetünk
  • Minden hónapban szavazhatnak a játékosok Twitteren a kedvenc módjaikra
  • Érkezik a Ranked mód a Treyarch, Infinity Ward és Call of Duty League együttműködésében

Február második hetére várhatjuk a részletes, adatokkal is megtámogatott fejlesztői blogbejegyzést, addig a fenti információmorzsákkal kell beérnünk.

Forrás: COD Blog

Csak a saját platformod ellen játszanál Warzone 2-ben? – Így állíthatod be

 

×