Talán nem is kell már sokat várnunk.

Pár nappal ezelőtt a Valorant fejlesztői jelentkeztek egy rövidke videóval. Ebben ismertették a 2023-as terveiket. Szó esett egy új Team Deatchmatch módról, ahogy a kompetitív játékosok számára kecsegtető Premier rendszer globális rajtjáról is. Azt sem titkolja a cég, hogy a háttérben készülnek a Valorant mobilos és konzolos változatai is, ám itt némi csúszásra kell számítanunk.

A játékosok jelentős részét azonban nem elégítette ki ez a pár információ. Ahogy ValorLeaks felméréséből kiderült, teljesen más fejlesztéseket várnak a felhasználók. Legtöbben az ügynökválasztó képernyő változásának, az ajándékozási lehetőségnek, az ügynök skineknek és természetesen a Replay rendszernek örülnének. Az utolsó kifejezetten fontos egy kompetitív játék esetében.

A Riot Games máris reagált a kritikára!

A hét közepén megérkezett videóban is megszólaló Anna Donlon Twitteren próbálta csitítani a kedélyeket. Elmondása szerint sokkal több újdonságon dolgoznak a háttérben, mint amit most megemlítettek. Kifejezetten kiemelte a Replay rendszert, illetve a szerverek lokációjával és játékmódokkal kapcsolatos változásokat. Ezekről azonban nem kifejezetten szeretnek beszélni addig, amíg konkrét információkat, netán dátumokat nem tudnak hozzájuk rendelni.

Februárban talán megismerhetjük a következő Valorant ügynököt, márciusban pedig a kompetitív híreknek nem leszünk híján. Ezt követően remélhetőleg a fentebb kiemelt területeket is érintik a fejlesztői blogbejegyzések. Holnap a Lotus pályával kapcsolatos AMA (Ask me anything – Kérdezz bármit) threadet lesz érdemes figyelgetnünk Redditen, hátha csepegtetnek némi extra információt a programozók, tervezők.

Hazai csapatnak is drukkolhatunk:

Magyar csapat is van az Valorant EAST: United havi kupáján

 

 

×