Ismertettek néhány részletet.

Az elmúlt időszakban egyre több, apróbb információ érkezik a Valoranttal kapcsolatban. Tegnap megtudhattuk, hogy a VCT partnerek exkluzív skinekkel gazdagodhatnak. Ahogy az sem titok többé, hogy mely funkciókat várják legjobban a játékosok. Szükség is van ilyesféle információmorzsákra az ínséges időkben, az új pálya varázsa lassan már le is cseng a közösségen belül.

A Riot Games nem csak a fentiek miatt került középpontba a héten. Hackerek ellopták a TFT és a LOL forráskódját, de egy régebbi anti-cheatet is sikerült megszerezniük. A két, fentebb kiemelt játék életébe biztosan beleszól a támadás, de könnyen lehet, hogy a Valorant játékosok sincsenek biztonságban. A jelenlegi jelek alapján azonban az FPS lövöldénél nem kell komoly csúszásokkal kalkulálnunk.

A fejlesztők ismertették a Valorant jövőjével kapcsolatos terveket!

Egy kellemes hangvételű videót kaptunk kedden a cégtől, melyben több pletykált tervet is megerősítettek a Riot Games munkatársai. Nézzük is ezeket szépen sorban:

  • 2023-ban végre globálisan is elstartolhat majd a kompetitív játékosokat támogató Premier játékmód 
  • Érkezik a sokak által kért Team Deatchmatch mód: a képességek aktívak lesznek, az a csapat nyer, mely előbb eléri a 100 ölést
  • Újabb módszereket vezetnek be a fejlesztők, hogy szűrjék a toxic játékosokat
  • Ismét megerősítették a fejlesztők, hogy készülnek a mobilos és/vagy konzolos Valorant változatok, ám a vártnál lassabban

A fejlesztők a videóban túl sok konkrétumot nem árultak el, remélhetőleg a fenti kijelentéseket később egy blogbejegyzés formájában, részletesen is kifejtik.

Borító: YT

Te melyiket várod a legjobban?

Ellopták a TFT és a League of Legends forráskódját – Ez lehet a következménye

 

×