Az EA nem bíz semmit a véletlenre, és egy nappal a premier előtt még jól felfokozza a várakozásokat a felújított horrorklasszikus iránt.

A január 27-én debütáló Dead Space remake kapott egy új, titkos befejezést és New Game+ módot is, szóval ha eddig nem lett volna biztos, hogy a sci-fi horror újjávarázsolt és AI-kkal felturbózott változata nem éri meg a pénzét, most már nincsen semmi kétség.

Forrás: EA Games

A VGC kiszúrta, hogy a Dead Space hivatalos Twitter-oldalán fontos kérdésre válaszolt az Electronic Arts, és ha már billentyűzetet ragadtak, megosztottak pár plusz infót is.

 

PAC kérdésére megerősítették, hogy a remake kapott New Game+ kiegészítést, vagyis az első kijátszás után megnyílik egy új mód, amivel nem teljesen csupaszon kezdhetjük újra a sokkoló űrkalandot. Ezen felül tartalmazni fog

  • egy új, 6-os szintű Advanced Suit-ot,
  • új Phantom Variant nekromorfokat
  • és egy titkos, bármely nehézségi fokozaton játszható alternatív befejezést is!

Forrás: EA Games

Az eredeti game-nek ugye csak egy befejezése volt, így lényegében megerősítést nyert, hogy nem csupán az eredeti sztori újra elmeséléséről lesz szó, hanem a játék tartalmazni fog legalább egy friss történetszálat.

De – többek között – két viaskodó AI-nak köszönhetően más újdonságokat is tartogat:

Annyira para lett a Dead Space remake, hogy a fejlesztők is bek@kk@ntanak tőle

 

×