Az ajánló tartalmaz egy vámpíros meglepetést is – ugye kiszúrod? Ha ma csak egy előzetest nézel meg, feltétlenül ez legyen az!

A 2K Games kiadta az első előzetes a Marvel’s Midnight Suns új DLC-jéhez, ami morbid-bájos szójátékkal a The Good, the Bad and the Undead címet kapta, és amivel

Deadpool is megérkezik a játékba.

Az add-on egyrészt tartalmazza az MCU legidiótább halhatatlanját, aki egyedi és új képességekkel válik játszhatóvá, de jönnek vele új ellenségtípusok, egy Food Truck kutatási projekt és az előzetes szerint a rég várt vámpírölő vámpír is vendégszerepel egyet…

 

A DLC a Video Games Chronicles szerint csak az első a sorban, és még három jön, benne Venommal, Morbius-szal és Stormmal, tehát mindegyik egy-egy felvehető hőst, a hozzá tartozó skineket és felszereléseket, illetve új küldetést fog tartalmazni.

Forrás: 2K Games

A 2K Games mindent megtesz, hogy alaposan bejárassa a Marvel’s Midnight Suns-t: nemrég harmadával csökkentett áron kínálta mind a négy kiadványát (Standard, Enhanced, Digital+ és Legendary Edition). Az ajánlat konzolokra lejárt, de az Epic Games Store-ban február 9-ig még elcsípheted, míg a The Good, the Bad and the Undead DLC janár 26-án érkezik.

Addig van ilyen ajánlat is:

Akciófigyelő | A róka a legjobb barátod az Epic-en – most ezt a játékot kapod ajándékba!

 

×