Légy múzsa, keltsd életre a sztorit – mondja az Epic Games áruházából most ingyen letölthető játék szlogenje. Indulhat a kaland?

Az Epic Games 2023-ban is folytatja az ajándékszórást: mostantól egy hétig ingyen letöltheted és örökre meg is tarthatod ezt a zseniális kalandjátékot, ami ajándékként kezdi a pályafutását az áruházban.

Epistory – Typing Chronicles

Ez az immerzív cím annyira eredeti, amennyire csak lehetséges. Nem egy kész történetbe helyez, hanem te magad vagy, aki „megírja” a sztorit! Egy kiégett regényíró múzsája leszel: egy fiatal lány, aki óriás rókája hátán lovagolva igyekszik megmenteni az origami világot egy titokzatos, gyorsan szaporodó rovarfajtól.

Forrás: Fishing Cactus

Az Epistory nagyszerűsége abban áll, hogy a csodálatosan színes, változatos és kreatív világa szó szerint a szemed előtt bontakozik ki – annak hatására, amit csinálsz, és ahogy feltárul az egyes szavak varázsereje.

 

Az Epistory – Typing Chronicles január 19-én 17 órától pontosan egy hétig ingyen tölthető az Epic Games Store-ból, de ne kizárt, hogy ez idő alatt új címet, vagy címeket is hozzácsapnak. Ha így lesz, azonnal szólunk!

Tetszik? Itt még több remek ajánlatot szedtünk össze (de siess, mert szűkül a kínálat!):

Akciófigyelő | Ezt a 21 kiváló játékot húzhatod be most INGYEN PC-n

 

×