Igen, a fejlesztők megerősítették, hogy a Warzone 2 Season 2-ben visszatér a közkedvelt 1v1 Gulag a battle royale-ba.

Tegnap már készítettünk egy összefoglalót nektek, melyben összegyűjtöttük, hogy mire számíthatunk majd a Warzone 2 Season 2 frissítés során. Bár biztos infónk nem volt, de korai szivárgásokból már sejteni lehetett, hogy a játékosok visszajelzései miatt a fejlesztők visszahozzák az 1v1 Gulag funkciót.

Most megtörtént a hivatalos bejelentés: a Season 2 során visszatér az 1v1 Gulag a BR-be.

Bár a Warzone 2 Season 2 frissítése két hetet késik (megjelenés február 15.), a fejlesztők ezt az időt a különböző változtatások tökéletesítésére fordítják. A tervük az, hogy olyan változásokat eszközöljenek, amikért már régóta könyörög a közösség.

A játék megjelenése óta a Warzone 2 playerek többsége nem tudott megbarátkozni a 2 vs 2 Gulag formátummal. A sok-sok követelés után a fejlesztők végre eleget tesznek a kérésnek. Az Infinity Ward és a Raven megerősítette, hogy „az 1v1 Gulag visszatér a Battle Royale-ba”.

Az is kiderült, hogy jövő héten egy mélyreható blogot tesznek közzé, amelyben benne lesz minden, amire számíthatunk a Season 2 során. Beleértve a Gulag, a loot-rendszer és a loadoutok változásait is.

Addigis érdemes elolvasni ezt az összefoglalót:

Resurgence map, megjelenés – Minden a Warzone 2 Season 2 frissítéséről

 

 

×