A Warzone 2 Season 2 még közeleg, és bár maga a frissítés késik, összegyűjtöttünk pár dolgot, amit már most lehet tudni a friss tartalomról.

Nem is telt el olyan sok a Warzone 2 megjelenése óta, máris a Season 2-ről beszélünk, ami ismét rengeteg új tartalmat hoz majd a játékba. Remélhetőleg csak olyat, amivel elégedettek lehetünk. Ha minden igaz, érkezik majd egy új pálya, de persze szokás szerint lesznek fegyver és játékmenet változások. Most különböző hivatalos információk és szivárgások alapján állítottuk össze, hogy mire is számíthatunk.

Ez várható a Warzone 2 Season 2 során.

Warzone 2 Season 2 megjelenési dátum

A Warzone 2 Season 2 hivatalosan 2023. február 15-én, szerdán jelenik meg. Bár eredetileg az volt a terv, hogy a frissítés február 1-jén jön, az Activision úgy döntött, hogy csúsztatják. Tehát további két hetet kell rá várni. A frissítés szokás szerint valamikor magyar idő szerint olyan este 7-kor élesednek.

Új Resurgence map is jön?

Régóta szállingóztak azok a pletykák és szivárgások, miszerint egy új kisebb pálya is érkezik a Warzone 2-be. Az Activision a pletykák után persze meg is erősítette ezt a hírt: most már tehát hivatalos, hogy a Warzone 2 Season 2-val valóban jön egy Resurgence stílusú pálya. Persze, hogy a pálya pontosan milyen lesz, és pontosan mikor érkezik, az még homályos. Van rá esély, hogy a pálya nem a szezon elején, hanem a közepén vagy a végén érkezik.

Gulag és loot-rendszer változások a Warzone 2-ben

Bár konkrét információk még nem láttak napvilágot, a késés bejelentésekor arra is utaltak a fejlesztők, hogy valamelyest változik a játékmenet. Úgy tűnik, hogy a visszajelzések alapján valamit változatni fognak a Gulagon és a loot-rendszeren is.

Lehetséges lenne, hogy a Gulag 2v3 helyett ismét 1v1 lesz? Lehet, hogy gyorsabban lehet majd lootolni a játékban, mint eddig? Egyelőre nem lehet tudni, az viszont biztos, hogy ebben a tekintetben némileg finomítani fogják a játékot.

 

Warzone 2 fegyverek

Ami az új fegyvereket illeti, ha minden igaz, a Warzone 2 és a Modern Warfare 2 is kap majd némi újdonságot. A Season 1 Reloaded adatszivárgásai arra utalnak, hogy a Crossbow és a Vepr-12 Shotgun is bekerül a Season 2-be.

A nyílpuska a korábbi években már több CoD-címben benne volt, a Vepr-12 azonban úgy tűnik, hogy egy vadonatúj shotgun a CoD-ban.

Egyelőre csak ennyit tudunk, de nem késlekedünk a friss információkkal!

Ezt láttad már?

Viszlát egér és billentyűzet! – Váratlan eredményt hozott a Warzone 2 teszt

 

 

×