Véget ért a Valorant Challengers League East: Surge alapszakaszának első hete.

A Round Robin rendszerben 10 csapat méri össze tudását BO1-es meccsek keretein belül a Valorant Challengers League East: Surge versenyén. A mérkőzéseket csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap 17 órától tudjátok követni a Leetesport Twitch csatornáján!

Nézzük hogyan teljesített a Rapid Ninjas ezen a héten!

Rapid Ninjas vs Zero Tenacity

Havenre vesszük az irányt, ahol a magyar csapat defender sideon kezd. Arbie Astrája és hussaR Killjoyja kellőképp lelassította ellenfelük támadását, így ők csak hosszas alapozás után tudtak területet foglalni. Szoros kezdés után sikerült 7-5-re nyerni az első félidőt a Ninjáknak. Miután a második pisztoly kört is megnyerték a srácok, kisebb előnyre tettek szert. Chadi agresszív Jett játéka, Kwixy és ikke supportolásával elégnek bizonyult, hogy sikeresen támadják a siteokat, így 13-8-ra nyerte a meccset a Rapid Ninjas ötöse.

A meccs MVP-je arbie lett, aki 274-es Avg. Combat Scoret villantott, de az egész csapat egyenletesen jól teljesített. A mérkőzés után ikke egy interjú keretében köszönte meg a támogatást.

 

Rapid Ninjas vs Anorthosis Famagusta

Iceboxra érkezünk, a Rapid Ninjas támadó oldalon kezd az Anorthosis dupla controlleres team compja ellen, ahol 6-6- os félidővel fordultak. Bár a pisztoly kört nyerték a Ninják, a görög együttes rögtön egy thriftyvel válaszolt. Ezzel a lendülettel egészen 10-7 ig mentek, majd végül 13-9-re tudták zárni a mérkőzést az Anorthosis játékosai.

 

Ezzel a körrel pecsételődött meg a meccs sorsa, de remélhetőleg holnap megújult erővel tér vissza hussaR és csapata.

Rapid Ninjas vs Acend

A ritkán választott Pearl a pálya, ahol az RN egy meglepő duelist nélküli csapat kompozíciót választott. Az Acend támadása soknak bizonyult a meccs kezdetén, így rögtön egy 6-0-ás előnyre tudtak szerttenni. Egy időkérés után a Rapid Ninjas taktikát váltott, és elkezdtek védő oldalról támadni és területet foglalni. Ez eredményesnek bizonyult, hiszen zsinórban 4 kört tudtak nyerni. Az Acend részére 8-4-el zárt félidő után, a Ninják támadása nem bizonyult sikeresnek, bár a körök szorosak voltak, a meccs végeredménye 13-9-re záródott az Acend-nek.

Rapid Ninjas vs Enterprise Esports

A pálya a közkedvelt Ascent, ahol a Rapid Ninjas kezd támadó oldalon. A csapat kiválóan kezd hiszen 5-2 re tudnak menni a nehezebb oldalán a pályának, ami ikke hatalmas ace 1v3-jának is köszönhető.

 

Végül nem tudták megnyerni a srácok a félidőt, és 5-7-el fordulnak védő oldalra. A két csapat egész meccsen oda-vissza hozta a köröket, de végül hosszabbításban 14-12-re nyert az Enterprise Esports csapata. Így az eheti tabellát az Enterprise Esports vezeti 3 győzelemmel és 1 vereséggel, amit az Anonymo Mentos csapata ellen játszottak. Több csapat is holtversenyben van winek alapján, a helyezést ilyenkor a körök aránya határozza meg.

A Rapid Ninjas a 8. helyen zárta a hetet, de nem kell megijedni, hiszen még sok forduló van hátra! Szurkolj velünk a Rapid Ninjas csapatának, és kövesd a Surge napjait csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap 17 órától a Leetesport Twitch csatornáján!

Ezt láttad már?

Utolsó esély a magyaroknak! – Jön a Valorant East: United harmadik hete

 

×