Vissza a Tom Clancy univerzumba: rendezője és főszereplője is van a most bejelentett akciófilmnek. Tudtad, hogy már előzménytörténete is van?

Megvan ki rendezi a Rainbow Six filmet és ki játsza el a főszerepet. Mindkettőjüknek van rutinja ebben a világban, hiszen már dolgoztak Tom Clancy adaptációval, a Without Remorse-szal, amit ugyan mozikba szánta a Paramount, de a COVID miatt elhalasztották a premiert, és végül az Amazon Prime-on kötött ki, 2021-ben.

A Remorse-hoz hasonlóan az új Tom Clancy történetnek is a John Wick mozikon edződött Chad Stahelski lesz a rendezője, míg a fő karakter John Clarkot újra Michael B. Jordan alakítja

jelentette be a The Hollywood Reporter.

Forrás: Ubisoft

 

A színész és a rendező visszatérése az első film rögös útja ellenére borítékolható volt, hiszen a Paramount 2018-ban eleve arra szánta rá magát, hogy legalább két filmet készít a Tom Clancy regények és videojátékok világából. Az első John Clark eredettörténetére koncentrált, míg a második sztorijából egyelőre nem osztottak meg részleteket. Túl nagy meglepetésre azért nem számítunk, hiszen

minden bizonnyal Clancy azonos című regényét filmesítik meg – azt, ami ugyebár egy sor remek Rainbow Six videojáték alapjául is szolgált.

A kaszkadőrből lett rendező Stahelskitől addig még biztosan megnézhetjük a John Wick 4-et, de ezeken kívül is érdemes figyelni rá, mert nem csak a Rainbow Six szerepel a tervei között, hanem a Ghost of Tsushima mozi és egy Hegylakó remake is, amihez Henry Cavill-t győzködi a főszerepre.

Hátha marad rá ideje:

Henry Cavill nem lesz Superman, de a Warhammer 40.000 sorozat főszereplője igen

 

×