TSBlackii már korábban is megmutatta, hogy elképesztő League of Legends játékos. Legközelebb Horvátországban lesz lehetősége bizonyítani csapatával.

Tavaly rendszeresen beszámoltunk nektek arról, hogy milyen kihívást állított maga elé az ismert magyar LoL játékos, TSBlackii. Több mint egy hónapot töltött Dél-Koreában, ahol az Unibet Korea Climb program keretein belül felmászott a League of Legends Master szintjére, és a világ legjobb Katarina playerei közé került. A Red Bull SoloQ megnyerése, és a koreai sikeres kihívás után most új országban mutathatja meg, mire is képes.

Blackii szombat este csapatával megnyerte a január 14-i Wandercon magyar League of Legends bajnokság selejtezőjét.

Ezzel a TSBlackii, Malacko, YujianKing, benzzad, Ducky#6 játékosokból álló csapat nem csak 500 eurót vitt haza, de a HamubasültPogácsák kvalifikáltak az EB-re, melyet február 3 és február 5 között rendeznek Horvátországban. A LAN-esemény Dél-Európa legnagyobb gamer eseménye, ami 12 esport döntőnek ad otthont, és amelyen a legjobb játékosok is ismert streamerek is részt vesznek.

Érdemes lesz tehát követni a közvetítéseket, hiszen TSBlackii csapata nagy dicsőséget szerezhet majd a hazai LoL közösség számára. A január 14-én zajlott meccseket egyébként visszanézheted TSBlackii Twitch csatornáján.

 

Horvátországban egyébként már jóval nagyobb a tét, hiszen ott már 5000 eurós összdíjazás vár a versenyzőkre. Szurkolj te is a HamubasültPogácsák csapatának február 3-tól! További részleteket a versenyről ITT találsz!

Ezt láttad már?

NoelTFT egyedüli magyarként a legjobb 8 között – Véget ért a Monster Party

 

 

×