Az Unibet Korea Climb után arról kérdeztük TsBlackiit, hogy hogy érezte magát Dél-Koreában, és mit tapasztalt a LoL közösségben?

Ahogy arról az elmúlt egy hónapban rendszeresen beszámoltunk nektek, TSBlackii az Unibet Korea Climb program keretein belül Koreába utazott, hogy felmásszon League of Legends Challenger szintre. A cél eredetileg a Challenger szint elérése volt, de mindenki, aki ismeri a játékot tudta, hogy már egy Master is bőven sikernek könyvelhető el ilyen rövid idő alatt. A Red Bull SoloQ nyertese így hát összerámolt és július végén kiutazott Ázsiába.

Koreai teljesítményével Blackii bekerült a világ legjobb Katarinái közé.

 

Minden alkalommal több ezer néző követte élőben, összesen pedig több millió órát streamelték a műsorait. Biztosak vagyunk abban, hogy ha ez nem egy sprint, hanem egy maraton, akkor meglett volna a Challenger. A Unibet Korea Clim kapcsán kérdeztük a már hazatért TsBlackii-t.

Milyen érzés volt eljutni Dél-Koreába? Hogyan telt az első időszak?

„Leírhatatlan érzés volt, az első időszak azzal telt, hogy hozzászoktam az időeltolódáshoz és az ottani élethez próbáltam alkalmazkodni.”

Mennyire volt nehéz elindulni a tervezett úton a LoL ranglétrán? Volt-e valamilyen szokatlan dolog?

„Az eleje nagyon zökkenőmentesen ment, a probléma ott kezdődött, amikor bekerültem „Smurf Que-ba. Ott tapasztaltam meg elsőnek a koreai szerver high ELO részét. Szokatlannak a monitoromat mondanám, mivel nem saját volt. Az hogy 60 Hz-es monitor volt, csak rátett egy lapáttal.”

Pontosan honnan indultál és hová jutottál el az egy hónap alatt?

„Egy friss lvl 30-as unranked fiókról indultam, és 1 hónap alatt a legnagyobb szint, amit elértem: Master 360 lp volt.

Mit szólsz az eredményhez? Szerinted minek köszönhető mindez?

„A helyzethez képest megvagyok vele elégedve, mentálisan nagyon megterhelő volt, főleg úgy, hogy egyedül voltam kint egy egész hónapot.”

Mit tapasztaltál az egy hónap alatt a LoL színterén Koreában? Olyan, amilyen a híre?

„Nagyon durván jelen van a toxic mentalitás, gyűlölik a Kínai játékosokat (mivel gyakran széttrollkodják a szervert), viszont nagyobb szinten mechanikailag eszméletlen különbséget tapasztaltam az európai játékosokhoz képest.”

Voltak koreai nézőid?

Néha bejöttek spammelni, hogy „go back to China”, de nem mondanám, hogy sűrűn lettek volna a koreai nézők.”

Hogy tetszett az ország, mennyit tudnál várost nézni, embereket megismerni?

„Alapvetően a város nekem nagyon tetszett, izgalmas volt felfedezni a számomra új dolgokat, az ott élő emberek eszméletlenül kedvesek és segítőkészek, mindattól függetlenül, hogy alig beszélnek angolul. Ami nem tetszett, az az ottani klíma, nagyon sokszor esett az eső és magas a páratartalom.”

Ha lenne lehetőség, visszamennél-e Koreába, akár még egy Climbra, vagy ott élni, streamelni?

„Nagyon örülnék még egy esélynek a koreai Challenger eléréséhez, de egyedül semmiképp nem mennék ki még egyszer. Azt, hogy ott éljek, nem tudnám elképzelni, már csak a nyelv miatt sem.”

Ezúton is gratulálunk TsBlakii-nek a Unibet Korea Climb-hoz és az eredményhez!

Azt már láttad, mit ért el az egy hónap alatt?

Hatalmas siker? – Így zárult az Unibet Korea Climb, Blackii koreai menetelése

 

https://leet.hu/vga-kartyak/

×