Ahogy arról korábban többször is beszámoltunk, TSBlackii az Unibet Korea Climb program keretein belül Koreába utazott, hogy felmásszon Challenger szintre.

Ahogy arról korábban többször is beszámoltunk, az ismert League of Legends streamer, TSBlackii az Unibet Korea Climb program keretében

egy hónapot töltött Dél-Koreában, amit természetesen végig is streamelt.

A cél eredetileg a Challenger szint elérése volt, de mindenki, aki ismeri a játékot tudta, hogy már egy Master is bőven sikernek könyvelhető el ilyen rövid idő alatt. A Red Bull SoloQ nyertese így hát összerámolt és július végén kiutazott Ázsiába. Az első streamet július 27-én lőtte fel a Twitch csatornájára.

 

Ahogy a fenti montázsban is látszik, már az első Katarina meccsén összehozott egy Pentát, ezzel is jelezve a koreaiaknak, hogy félniük kell teljesítményét a karakterrel.

Az első nagy mérföldkövet pár nap alatt el is érte, gyakorlatilag keresztülrohant Goldon és Platinumon, megérkezve így Dimondba.

Mindenki tudta, hogy a kihívás itt kezdődik, ugyanis azok a játékosok, akik Diamondban játszanak már körülbelül értik és tudják, hogy mi kell ahhoz, hogy valaki sikeres LoL játékos legyen. Pláne a koreai szerveren, ahol megkockáztatom, játszik pár olyan játékos ezen a szinten, akik például az EUNE szerveren Challengerek lennének.

Várható volt némi megtorpanás, Blackiinek eltelt néhány napjába, míg átverekedte magát Diamond III-on. Ám amint megtört a jég, sikerült egészen Masterig másznia.

10 nap alatt elérte az elitek elitjének előszobáját, ahol egyébként relatíve gyorsan komoly győzelemi szériát is fel tudott mutatni. Egészen Master 300 LP fölé mászott, vagyis nem kellett már sok ahhoz, hogy akár a Grandmaster is összejöjjön. Ám a Riot Games matchmakingje itt hatalmas kihívás elé állította Blackiit, jött a vereségszéria, na meg egy hatalmas hullámvölgy.

Az így is konstans streamelő és teljesítő videós végül rendesen kimerült a menetben, a kihívást Master 197 LP-n zárta. Utolsó négy meccsét elveszítette, viszont a becsülete megmaradt, az utolsó Katarina mérkőzése győzelemmel ért véget.

Koreai teljesítményével Blackii bekerült a világ legjobb Katarinái közé, sokáig a koreai szerver negyedik legjobban teljesítő Katarinája volt, összességében pedig a világ legjobb 20 játékosa között tartották számon.

Az Unibet Korea Climb tehát egy sikerprojekt volt, ami bizonyította, hogy Blackiit megérte támogatni koreai kalandja során. Minden alkalommal több ezer néző követte élőben, összesen pedig több millió órát streamelték a műsorait. Biztosak vagyunk abban, hogy ha ez nem egy sprint, hanem egy maraton, akkor meglett volna a Challenger.

Ezt olvastad már?

Unibet Korea Climb: Már a legjobb Katarinák között TSBlackii Koreában

 

×