A játékban fújhatod, a valóságban ihatod, de nem adják olcsón: itt a First Aid Spray üdítő, kissé bizarr, de csábító ízekkel.

Kitett magáért a GameFlavor: baromi látványos megjelenésben, a játékhoz hű kiszerelésben dobta piacra a Resident Evil egyik kritikusan fontos kellékét, a First Aid Spray-t. Csak éppen nem fújni kell, hanem benyakalni.

Forrás: Capcom

A furcsa, de izgalmas újdonságot a PC Guru vette észre – mint írják, a Capcom túlélőhorrorjaiban megjelenő elsősegély flakon a valóságban nem a játékkarakterek gyógyítására, hanem frissítőként szolgál. Megfontolandó ugyanakkor, hogy tényleg megigyuk-e, mert ez itt kérem egy ritka gyűjtői termék, benne más finom kincsekkel:

Forrás: Capcom

A First Aid Drink Collector’s Box tíz darabot tartalmaz az uborka-menta-lime ízű üdítőből, de van benne 4 tintaszalag, egy, az első Resident Evil által ihletett spray kupak, néhány Resident Evil témájú, alkoholmentes koktélrecept, eredetiségigazolás és még egy művészi album is.

Forrás: Capcom

A készlet meglehetősen borsos, 199 eurós, vagyis kb. 80 ezer forintos alapáron került piacra, ám van limitált kiadás is, amiért már 999 eurót, tehát közel 400 ezer forintot kell leszurkolni. Ha tetszik, és nem fáj érte kiadni, vagy jó befektetésnek tűnik, akkor itt tudod megrendelni.

Még jó, hogy kijött és nem jutott ezek sorsára:

Szomorú hír a Resident Evil rajongóknak – A Capcom több projektet is leállított

 

×