Már évek óta biztos benne, hogy lánya számára ez lesz a tökéletes név.

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy nem sokkal azután, hogy a Netflix sorozata nagyon népszerű lett, egyre többen választják a Wednesday nevet gyermeküknek. Persze az internet népe nem mindig ért ezzel egyet, úgy tűnik, ismert sorozatszereplők vagy hősök nevei egyre népszerűbbek a szülők körében.

Rupert Grint és Georgia Groome szintén így nevezték el gyermeküket.

Talán kevesen tudják, hogy még ismert sztárok is szívesen adnak különleges nevet gyermeküknek. A Harry Potter egyik főszereplőjét, Ron Weasley-t alakította Rupert Grint, aki feleségével Georgia Groome-mal 2011-ben kezdett el randizni. Igen, lett egy közös kislányuk, akit Wednesday G. Grintnek hívnak, és aki 2020-ban született.

Bár a pár évekig nem beszélt magánéletéről a nyilvánosságnak, Grint különböző interjúkban megosztott néhány részletet a kislányáról.

„Abszolút imádok apának lenni. Ez a legjobb dolog” – mondta a Harry Potter öregdiákja az Entertainment Tonightnak az apaságról 2021-ben. Grint nemrég Jimmy Fallon műsorában adott egy interjút, ahol megerősítette, hogy lánya az Addams Familyből ismert Wednesday Addams után kapta a nevét.

Ez egy jó név, nem? Mindig habozom kimondani, hogy az Addams Family-ből vettük, de igen, egyértelműen abból van. Mindig szerettem ezt a nevet, szerintem jó név, könnyen megjegyezhető” – mondta.

Mostanában egyébként egyre több szülő ad olyan nevet a gyermekének, amit egy filmben vagy sorozatban látott. A kérdés persze mindig az, mennyire örül majd ennek később a csemete.

Ezt láttad már?

Az köszi: árat emel a Digi, a Vodafone, a Telekom és a Yettel is

 

 

 

×