NoelTFT  ismét komoly kihívás előtt áll, büszkévé téve a magyar esport közösséget.

A TFT Rising Legends EMEA Monster Party most hétvégén összegyűjti a legjobb Teamfight Tactics játékosokat, hogy megmutathassák a nagyközönségnek tudásukat. Az egyik legjobb magyar TFT versenyző, NoelTFT egyedüli magyarként kapott meghívást a versenyre, így neki is szurkolhattok majd. Ha ez nem lenne elég, még kupont is kaphattok a közvetítés nézésével.

Január 14-én délután 16 órakor indul a TFT Monster Party.

NoelTFT egyébként korábban egyedüli magyarként jutott be a TFT Dragonlands Championship döntőjébe. Erről kérdeztük őt korábban, akkor a világversenyen a 20. helyet szerezte meg. Most ismét lehetősége lesz bizonyítani. Hogy ez hogy sikerül majd, az élőben követheted.

Hol lehet nézni?

A verseny 2023. január 14-én, délután 4 órakor kezdődik. A versenyt maga Noel közvetíti majd nektek, így az ő szemszögéből láthatjátok. A verseny a kihívás mellett persze egyfajta szórakoztató esemény, a játékosok 5 meccset játszanak majd, ami szokatlan az ilyen versenyeknél. Ami érdekes, hogy akár mínusz pontot is lehet gyűjteni.

Irány NoelTFT Twitch csatornája.

Mit lehet nyerni?

A verseny összdíjazása egyébként 5000 euró, az első helyezett 2000 dollárt vihet haza.

Webshop kupon?

Már csak azért érdemes lesz követni az eseményt, hiszen NoelTFT az esemény során egy kupont is megoszt majd, amit a Leet Webshopban tudtok majd felhasználni!

Sok sikert kívánunk Noelnek!

Noellel az interjúnkat láttad már?

Interjú: Ismerd meg Noelt, aki a hétvégén TFT világbajnok lehet

 

×