A kínai gyárakban már elindult a gyártósorok kialakítása, sőt az első iPhone 15 összerakása is megtörtént, mindenki örömére.

Természetesen az iPhone 15-re még jó sokat kell várni, hiszen az Apple szokás szerint valamikor augusztus végén, szeptember elején leplezi le a megjelenést. Az viszont már nem titok, hogy a kínai és indiai gyárakban már megkezdődött a felkészülés a gyártásra. A PCFórum beszámolója szerint ez azt jelenti, hogy a gyárakban kis példányszámban már készítettek új készüléket, sőt a gyártósorok előkészítése és a betanítás is megkezdődött.

Néhány hónap és megindul a tömeggyártás.

 

Miközben persze már készítik fel a gyártósort, érdekes infó lehet, hogy az Apple már nem csak a kínai gyárakra hagyja az iPhone 15 elkészítését. Indiában az Apple tavaly hozta létre új gyárát, ahol szintén az iPhone 15 telefonokat rakják majd össze. Azt persze nem lehet tudni, hogy a világ mely régiói kapnak majd azokból a készülékekből, melyek Indiában készülnek.

Közben olyan pletyka is szárnyra kapott, miszerint mivel az iPhone 14 egyes változatai nem igazán arattak nagy sikert, ezért kevesebb iPhone 15 modell készül majd. Nemrég azt is megtudtuk, hogy az olcsóbb iPhone 14 SE gyártását is megszűntették. Ez pedig azt is jelentheti, hogy megjelenéskor csupán két iPhone 15 modell közül választhatunk majd.

Pont ide tartozik:

Viszlát olcsó iPhone! – Törölte az iPhone SE kiadását az Apple

 

×