A játékosok visszataláltak régi önmagukhoz.

Nem titok, hogy a Warzone 2 első heteiben, hónapjában a Sniper kategória népszerűsége nem volt erős. Nem véletlenül, hiszen a játékosok hamar rájöttek, hogy teljesen felpáncélzott ellenfelet egy fejlövéssel sem teríthetnek le. Ez az újítás sokat kedvét elvette a mesterlövészpuskáktól, ez meglátszódott a tartalomgyártók videóin is. A statisztikák alapján világos, hogy januárban egyre több felhasználó veszi el a kategória egyik fegyverét, úgy, hogy valójában nem is történt semmilyen változás.

A Barret .50 Cal által inspirált Signal 50 egy félautomata sniper fegyver, mely iszonyatos erővel rendelkezik. Az ehhez képest nem is lassú tűzgyorsasága ellensúlyozza azt, hogy több lövés kell ellenfeleinkbe. Ennek köszönhetően bátran sorozhatjuk a pályán futkorászó játékosokat.

Nézzük is, hogyan érdemes felszerelni a bestiát!

Ezúttal is egy veterán Warzone szakértő, Metaphor foglalta videóba a fegyver képességeit. Bár az SP-X 80 elsőre jobb választásnak tűnhet, a Signal 50 sokkal konzisztensebb teljesítményt tud nyújtani, miközben a kevésbé skilles játékosoknak is jobban fekszik. A félautomata tulajdonságának köszönhetően eléggé megbocsájtó, akkor is, ha sokat tévesztünk. Az alábbi kiegészítőket javasolja a tartalomgyártó, zárójelben a Weapon Tuning értékekkel:

  • Barrel: 29″ TV Kilo-50 (+.35 Weight, 0.00 Length)
  • Laser: FSS Ole-V Laser
  • Stock: FSS Echo Stock (-4.00 Weight, +1.78 Length)
  • Rear Grip: Cronen Blockade Grip (0.00 Weight, + .45 Length)
  • Ammunition: .50 Cal High Velocity (alapértelmezett)

Jobb, mint az RPK? – Ez a Warzone 2 játékosok legújabb kedvenc fegyvere

 

×