A kísérletezgetés továbbra sem állt le.

A WZRanked statisztikái alapján a Warzone 2 játékosok kedvenc fegyvere toronymagasan az RPK. Ezt két dolgot jelent, egyrészt jelenleg tényleg ez a játék egyik legjobb választása, másrészt, hogy nagy eséllyel napokon, heteken belül bizony gyengíthetnek rajta. A Call of Duty fejlesztői nem igazán szeretik, ha ilyen szinten uralja egy fegyver a toplistákat, főleg ilyen hosszú ideig.

Az RPK az LMG kategóriát képviseli, ám AR tulajdonsággokkal vegyítve. Halálos erősség, hatalmas tárkapacitás és nagy távolságokon is kiváló hatékonyság jellemzi. Úgy tűnik azonban, hogy egy másik Warzone 2 fegyver veszélyeztetheti az RPK egyeduralmát. A fegyver jobb TTK értékkel, gyorsabb újratöltési sebeséggel, illetve könnyebben kezelhető visszarúgással csábítaná el a játékosokat.

Nézzük is, hogyan érdemes felszerelnünk a TAQ-V-t!

Az összeállítást ezúttal is a veterán Warzone tartalomgyártónak, IceManIsaac-nek köszönhetjük. Állítása szerint a loadoutjában már le is cserélte az RPK-t a TAQ-V-re, annyira biztató a fegyver statisztikája és az in-game viselkedése. Az attachmentek a fegyver legjobb tulajdonságait igyekeznek felerősíteni, miközben növelik a lövedékek sebességét és az alapsebzést. Nem szabad azonban felejtenünk, hogy a tárkapacitásból adódó eltérés miatt kevesebbet hibázhatunk darálások közben. Az ajánlott kiegészítők listája a következő:

  • Ammunition: 7.62 High Velocity
  • Muzzle: Bore-490
  • Underbarrel: Commando Foregrip
  • Optic: Aim OP-V4
  • Magazine: 50-Round Drum

Így nyerj meg magabiztosan minden meccset a Warzone 2 “új” Gulagjában

×