A híres franchise Gonosza egy csendes csonka családban támad fel: Anyu bekattan a tojástól, és öcsinél sincs minden rendben.

A horror aranykorát éli a streaming szolgáltatókon, de kevés olyan film, vagy sorozat van, amit tényleg félelmetes tud lenni, hiszen ehhez nem csak valami paranormális dolog kell, hanem az, hogy olyan hétköznapi dolgok is iszonyúvá váljanak, mint az ember ANYJA, vagy egy egyszerű sajtreszelő. Na, ezt sikerült megtanulnia az Evil Dead Rise készítőinek, és a leckét valószínűleg mi sem felejtjük el egyhamar.

Forrás: Warner Bros.

A film már a franchise ötödik alkotása, de a legendás Bruce Campbell nem lesz benne. A minden bajt okozó ősi könyv, a Necronomicon viszont igen. A régi lakótömbbe apa nélkül költöző család gyanútlanul éli mindennapjait, amíg anyu rá nem bukkan a börkötésű pokolra.

– Nyisd ki szépen az ajtót!
– Nem tudom, anya, nem nézel ki túl jól…
– Semmi baj nincs, amit egy puszika tőled meg ne tudna oldani.

Igen, készülj fel rá, hogy ez a film „az adok rá puszit” gyermekded emlékét is a vérmocskos metlakiba tapossa. A szigorúan 18+-os előzetest csak a YouTube-on, ITT lehet megnézni.

Forrás: Warner Bros.

Az Evil Dead Rise a The Hole in the Groundot is jegyző Lee Cronin rendező munkája, és a főszereplő – ha a videóból nem ismerted volna fel (ami nem csoda) – a Vikingek Aslaug királynője, Alyssa Sutherland. A láncfűrészes visszautalásért már most köszönet, reméljük maga a film is megállja a helyét, mint a nagy klasszikus utódja, de erre csak az április 21-i mozis premier után kapunk választ.

Ha nem rontották el, még új játék is lehet belőle – mint ebből:

Játék készül a horror alapján, ami miatt mentőt kellett hívni a moziba

 

×