A rendező szerint az igazán beteg horror olyan népszerű lett, hogy úgy tűnik, videojáték is készülhet belőle.

Az undorító látványvilággal, a felejthetetlen főgonosszal a Terrifier 2 még a legfelkészültebb horrorrajongókat is meghökkentette és sokkolta. Ez volt az a film, mely korábban problémát okozott a mozikban: többen rosszul lettek, sőt még mentőt is hívni kellett. Ennek ellenére a franchise annyira népszerű, hogy már készül a harmadik rész, sőt

talán videojátékot is kapunk a filmek alapján.

A Terrifier 2 egyébként tizenkét hónappal a Miles megyei mészárlás után veszi fel a fonalat, ahol az áldozatok halálának részleteit szenzációnak szánták Halloween előtt. Jonathan Shaw megszállottja lesz Art the Clownnak, miután meglátja a gyilkos vázlatait néhai apja füzetében, miközben idősebb nővére, Sienna megdorgálja őt ezért a furcsa fixációért. Amikor azonban Sienna rémálmot lát arról, hogy Art újabb ámokfutásba kezd, és Jonathan meglátja Artot az iskolában, a bohóc hamarosan újra megkezdi szadista szórakozását, családtagjaikat és barátaikat öli meg, mígnem csapdába ejti a főszereplőket a karnevál elhagyatott The Terrifier nevű attrakciójában.

Nézd meg az előzetest, ha van merszed!

 

 

A GamingBible munkatársainak nemrég volt alkalmunk beszélgetni Damien Leone rendezővel a film és a bohóc fogadtatásáról, valamint arról, hogy érdekelné-e valaha is a történet folytatása egy videojátékban.

„Azonnal benne lennék” – mondta Leone, aki mindig is nagyra tartotta a videojátékokat. „Már két hónappal ezelőtt megkeresett minket egy cég, amelyik érdeklődött egy játék elkészítése iránt, amibe 100 százalékig belementünk.

Az első film megjelenése óta rengeteg rajongói elképzelés született arról, hogy Art csatlakozzon a Dead by Daylight gyilkosaihoz. Leone álomjátéka ezt a hasonló aszimmetrikus struktúrát követné, hogy félelmet keltsen a játékosokban, miközben teremtménye hátborzongatóan kegyetlenül gyilkol.

„Szeretném, ha úgy lenne felépítve, mint a Friday The 13th játék, az nagyon menő lenne. Vagy mi lehetnénk Art, a bohóc, te lehetnél az áldozat… Úgy értem, ez annyira jó móka. Annyira félelmetes” – mondta.

Amúgy készül még egy beteg horror:

Na, mennyire vagy kemény? – Ehhez a horrorjátékhoz bizony erős gyomor kell

 

×