Olyan, mintha a Tőrbe ejtve világába pottyantál volna, csak a távoli jövőben, ahol egy bekattant mesterséges intelligenciát kell lenyomoznotok.

Az Epic Games 2023-ra is átmentette jó szokását, és folyamatosan ajándékba ad egy-két játékot, amelyek egy-egyhetes kampány során díjmentesen beszerezhetők és meg is tarthatod őket. Nézzük mire kerül ingyenes árcímke jövő csütörtöktől!

First Class Trouble

A világ legnagyobb és legbiztonságosabb űrhajóját irányító AI (beszédes nevén: C.A.I.N.) elveszíti a fejét. A káoszba borult fedélzeten kell túlélned úgy, hogy különböző rejtélyeket oldasz meg – más játékosokkal karöltve. A multiplayer egyik csavarja, hogy a szereplők némelyike imposztor, és köztük van maga a megbolondult mesterséges intelligencia is, akit nagyon el kellene kapni, mert egyesével szedi az áldozatokat és végül mindenkivel végezni akar, így tolja kifelé az oxigént a hajóból.

 

Tíz kicsi indián az űrben, a távoli jövőben, az ISS Alithea fedélzetén, ahol a hús-vér emberi szövetségesek mellett a Personoidokkal, vagyis a humán kinézetű robot kiszolgáló személyzet tagjaival karöltve kell megoldani a rejtélyeket – csapatmunkában. Ezt jól kitalálta az Invisible Walls stúdió, úgyhogy „Élvezd a káoszt!”, ha már egyszer ingyen adják az Epicen (egyébként 4.140 forint helyett). A First Class Trouble január 12-e 17 órától egy teljes héten át díjmentesen letölthető és örökre megtartható!

Addig ezek mennek ingyen:

Akciófigyelő | Ingyenes egy zseni űrszimulátor és egy remek taktikai akciójáték

 

×