Megtudtuk, hogy pontosan mikor érkezik a Disney+-ra a Marvel filmuniverzum legfrissebb darabja, a Fekete Párduc 2.

Ha november óta nem tudtál, vagy nem akartál időt szakítani a Marvel filmes univerzumának negyedik fázisát lezáró, illetve a tragikusan fiatalon elhunyt Chadwick Bosemant búcsúztató Fekete Párduc 2-re, akkor most már inkább el se menj rá a moziba.

Persze csak akkor, ha nem különösebben számít, épp hol nézed meg. Ha mindenképp mozizni szeretnél, akkor nyilván nem tartalak vissza, ha viszont az otthonod kényelméből szimpatikusabb, akkor van egy nagyon jó hírem; Wakanda Forever hamarosan bekerül a Disney streaming szolgáltatásának kínálatába, amire már nem is kell olyan sokat várni.

A Fekete Párduc második részét február 1-től érhetik el a Disney+ előfizetői.

Az élmény persze teljesen más, de jelenleg a streaming egy sokkal pénztárcabarátabb megoldás, mint a mozi, hiszen a szolgáltatók hasonló összeget kérnek el egy teljes havi hozzáférésért, mint a mozik egyetlen jegyért. A Disney+ például mindösszesen 2490 forintba kerül, ezért cserébe pedig több száz kiváló (és kevésbé nézhető) filmhez és sorozathoz enged hozzáférni.

Sőt, a Disney jellemzően 2-3 hónap eltéréssel a mozikban frissen bemutatott filmeket is a kínálatba rakja, így a türelmesebbek (vagy kényelmesebbek) igen sokat tudnak spórolni, és cserébe még csak sokat sem kell várni. A legfrissebb Marvel-film persze így is óriási siker lett, kifejezetten jól teljesített a pénztáraknál, de egészen biztos, hogy februárban a Disney+ filmes nézettségi listájának élére is feljuthat.

Addig viszont érdemes lehet megnézni Szirmai Gergő kritikáját is, amiben részletesen elmondja, hogy érdemese lesz-e elindítani a Fekete Párduc 2-t, avagy sem?

De a Netflix is kifejezetten erősen kezdi az évet:

Brutális évnyitás – Íme az összes film és sorozat, ami januárban jön a Netflixre

 

×