A piacvezető streaming szolgáltatás 2023-ra sem tunyult el, ami egészen méretes januári tartalommal kezdi az újabb esztendőt.

Egészen elképesztő esztendőn van túl a Netflix, ami ha nem volna a Warner, úgy az HBO élére ülő David Zaslav, akkor kétség kívül az év legmegosztóbb tartalomszolgáltatása lehetett volna.

A streaming titán ugyanis térdig gázol az elkaszált sorozatokban, melyek mellett között bőven találunk közönségkedvenceket (egészen frissen például az 1899-et), de az olyan intézkedéseivel sem voltak népszerűek, mint a jelszómegosztás kiszűrésére és büntetésére indított új rendszer, vagy az új reklámokkal kitömött csomag behozása, amely miatt várhatóan még tovább drágul a szolgáltatás.

Mindezek mellett viszont abszolút megérte befizetni a Netflixre, hiszen olyan remek sorozatokat darálhattunk le, mint a Stranger Things negyedik évada, a rettegett sorozatgyilkos történetét feldolgozó A szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori, a Cyberpunk 2077-be új életet lehelő CP: Edgerunners, a Neil Gaiman legendás képregényéből készült The Sandman, vagy mint a rekordesélyes Addams Family spin-off Wednesday. Meg aztán ott van a több tucat játékot kínáló és folyamatosan frissülő Gaming-szekció is, amiért (egyelőre?) senkinek sem számítanak fel plusz költséget.

Szóval egészen érdekes éve volt 2022 a Netflixnek, és bár decemberre kissé visszavettek a tempóból, a tartalmi mennyiségből úgy tűnik 2023-ban sem fognak visszább venni. 2023 első hónapjában ugyanis messze a legváltozatosabb újdonságokkal készülnek. Lesznek roppant érdekes dokumentumfilmek, japán animék, kifejezetten gyerekeknek szánt animációs műsorok, reality-k, saját gyártású minisorozatok és filmek, távol- és közel-keleti sorozatok, na meg persze a legendás és kultikus ‘Azok a 70-es évek show’ című sitcom folytatása is megérkezik.

Szóval, aki ennyiféle újdonság között nem talál magának néznivalót, az valójában nem is keres semmit.

Január 1.

Január 3.

Január 4.

Január 5.

Január 6.

Január 9.

Január 10.

Január 11.

Január 12.

Január 13.

Január 15.

Január 16.

Január 17.

Január 19.

Január 20.

Január 21.

Január 23.

Január 24.

Január 25.

Január 26.

Január 27.

Január 28.

Január 30.

Január 31.

Te melyik netflixes sorozatot és filmet fogod pörgetni januárban?

Ezt is érdemes elolvasnod:

Előbb érkezhetnek az új Harry Potter filmek, mint gondoltuk?

 

×