Meglepő hírek láttak napvilágot december végén.

A legutolsó Harry Potter film, a Harry Potter és a Halál ereklyéi 2. része 2011-ben debütált a mozikban. Az azonban világos, hogy a franchise rajongótábora mit sem csökken, sőt, a friss generációk is imádják mind a könyveket, mind pedig a filmeket. A virtuális térben sem kell unatkoznunk, alig egy hónapon belül megérkezik a Hogwarts Legacy.

Novemberben már felreppentek hírek arról, hogy a Warner Bros. Discovery igazgatója szívesen felélesztene régebbi franchise-okat is. A legnagyobb sikerű alkotások között egyértelműen ott van az összes Harry Potter film. A cég pedig teljesen nyitott arra, hogy szoros együttműködésben dolgozzon a Harry Potter könyvek írójával, J. K. Rowlinggal. Azóta meglehetősen elcsendesedtek ezek a hírek, egészen mostanáig.

Előbb érkezhetnek az új Harry Potter filmek, mint gondoltuk?

Friss értesülések szerint a Warner már 3-5 éven belül útjára indítaná az új Harry Potter alkotásokat. A rebootoktól sem zárkóznának el, azaz nem is biztos, hogy új történeteket ismerhetünk meg. A Harry Potter és az elátkozott gyermek dráma adaptációja sem hangzott volna rosszul, ám az egykori színészek közül nem mindenki ragadna pálcát.

Remek kérdés, hogy mennyire tekinthetjük megbízhatónak a fenti információkat. Az azonban nem titok, hogy a Warner új vezetése rengeteg profitorientált döntést hozott 2022 második felében, elég csak a HBO Max átalakítására gondolnunk. Az elmúlt 25 év profitjának nagy részét a DC filmek és a Harry Potter filmek biztosították, így nem lenne meglepő, ha teljesen valósak lennének ezek a pletykák.

Súlyos baleset érte Jeremy Rennert – nagy a baj!

×