A Twitch kitiltotta a hivatalos Battlestate Games csatornát, az Escape from Tarkov fejlesztőjét a platformról.

A Battlestate Games rendszeresen használja a Twitch-et arra, hogy Escape from Tarkov frissítéseket mutasson be, sőt néha nyereményjátékot is szerveznek a rajongóknak, hogy mindenki kapjon egy kis egyedi játékbeli jutalmat. Az Escape from Tarkov egyébként baromi népszerű játék, nem véletlen, hogy nemrég a Call of Duty Modern Warfare 2-ben is megjelent egy hasonló játékmód.

A fejlesztőket most ismét bannolták a Twitch-ről.

A Battlestate Games hivatalos Twitch csatorna a cikk írásának pillanatában még mindig elérhetetlen. A fejlesztő kitiltásának oka jelenleg nem világos, mivel a Twitch soha nem teszi közzé, hogy miért bannolnak egy csatornát, ráadásul a Battlestate csapata is hallgat az ügyről.

Nem ez az első eset, hogy a fejlesztőket Twitch bannal sújtják. 2019-ben a csapat egyik tagja állítólag egy töltetlen pisztolyt fogott a saját fejéhez, és meghúzta a ravaszt. Nem sokkal később offline lett a csatorna. Egyelőre nem lehet tudni, hogy a Battlestate csatorna meddig lesz offline, de ettől függetlenül a partnerek Twitch csatornáin fut az újévi Drops Event.

Te szoktál játszani a játékkal?

Történelmi rekordot ért el Elon Musk: Soha senki nem bukott még ennyit

 

×