A Stranger Things 4. évada után a Vajákot is feloszthatja a Netflix, hogy fokozza kicsit (vagy inkább nagyon) a produkció iránti érdeklődést.

Mivel a legutóbbi kettébontott sorozat a Stranger Things 4. évada volt, mindenkinek ez a legfrissebb élménye arról, hogy milyen többhetes szünetet tartani az utolsó néhány epizód előtt. A húzás elsőre bizarrnak, a leállás kényelmetlennek tűnt, viszont senki sem érzett olyan csalódottságot, mint bármely évadzáró epizód után, amikor azzal kell szembesülni, hogy a folytatásra akár több évig várni kell. Ehelyett jól átbeszéltük a barátokkal a látottakat, tippeltünk a lehetséges fordulatokra és még izgatottabban vártuk a lezárást.

Ne feledjük: ez a stratégia több mint 1,4 milliárd órás nézettséget generált a Stranger Things 4. évadának – csak az első négy hétben!

Forrás: Netflix

A készítők valami hasonlót várhatnak a Witcher 3. felvonásától is, mivel a sorozat búcsút vesz Henry Cavilltől (hogy aztán jöjjön Liam Hemsworth), így az új évad egy fájdalmasan rövid korszak lezárásának tekinthető. Nyilván szeretnék megadni a módját, amire kiváló megoldás lenne a felosztás – szóval nem értjük, hogy a showrunner miért kerülgeti a forró kását:

„még nem beszéltünk komolyabban erről, de jelenleg nem zárnám ki [a kettébontott évadot], mivel ez most mindenhol a trendi”

idézi Lauren S. Hissrich-het a PCGuru. „Nagyon sok időnk van, körülbelül nyolc hónap, az évad premierjéig, szóval ha Isten is úgy akarja, egyszerre fogjuk kiadni az egészet, de ki tudja, majd meglátjuk, mi lesz.”

Nagyon megy a titkolózás – lesz itt még pár nem várt fordulat:

The Witcher: a lényeg még ki sem derült Henry Cavill távozásáról

 

×