Cáfolták, hogy a történetvezetés miatt ugrott ki a sorozatból (sőt!), és állítólag máig kapcsolatban van az alkotókkal – de akkor mi folyik itt?!

Úgy tűnik, mégsem kreatív ellentétek miatt távozott a sorozatból Henry Cavill, akit kezdetben legalább annyira tépáztak a rajongók, mint most a helyére érkező Liam Hemsworth-t, erre két évad után petíciót indítanak a megtartásáért (300 ezren szignózták eddig). Azon, hogy már nem tudják nélküle elképzelni Geraltot, mi sem csodálkozunk – főleg miután rátaláltunk egy deepfake videóra, amiben az utódja látható a Vaják jól ismert jeleneteiben.

Forrás: Netflix

A felmondása (már ha az) pontos okait az egyik showrunner, Lauren Schmidt Hissrich sem árulta el, mikor az NME a hamarosan megjelenő spinoff (a The Witcher: Blood Origin december 5-én érkezik a Netflixre) mellett erről is kérdezte. A filmes izgatott lett és zavarba is jött a témától, mint aki nagyon szeretne elárulni valamit, csak nem teheti – egyelőre… A furcsa helyzetre a Gaming Bible figyelt fel – mint írják, Hissrich egyrészt kijelentette, hogy a színészcserével még messze nincs vége a történetnek, másrészt pedig tisztázta: nem, nem kreatív nézeteltérések okozták Cavill kilépését.

De akkor mi az Örök Láng haragja?!

Forrás: Netflix

A szerző-producer sejtelmesen annyit mondott, hogy jövőre már sokkal többet árulhat el. Szerinte arra ne számítsunk, hogy minden apró részletet elmondanak, mert Cavill-lal kölcsönös tiszteleten alapuló kapcsolatot ápolnak, de lesz még miről beszélni az ügy kapcsán. Hozzátette:

„Kérlek, kérlek, kérlek, térjünk erre vissza hat hónap múlva, amikor már beszélhetek!”

Titokzatos… de az már nem, hogy Cavill mit csinál legközelebb:

Henry Cavill nem lesz Superman, de a Warhammer 40.000 sorozat főszereplője igen

 

×